Otrivin raskauden aikana

otrivinia raskauden aikanaNaisille, jotka ovat onnellisissa odotuksissaan vauvan syntymästä, valtava määrä huumeita, mukaan lukien ne, joita tytöt ovat onnistuneesti käyttäneet ennen raskautta, ovat vasta-aiheisia. Tulevat äidit ovat kuitenkin alttiita suonensisäisille ja muille sairauksille, jopa useammin kuin toiset, koska niiden immuniteetti tämän ajanjakson aikana vähenee merkittävästi.

Mukaan lukien, käytännöllisesti katsoen kaikki naiset koko raskauden aikana taas ja uudestaan ​​kohtaavat tällaisia ​​epämiellyttäviä merkkejä, kuten vahva nuha ja zalozhennost nenän kurssit. Näistä eri sairauksien merkkeistä haluat päästä eroon mahdollisimman pian, koska ne heikentävät merkittävästi elämänlaatua ja aiheuttavat usein unihäiriöitä, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti murusien ja raskaana olevan naisen terveyteen ja elämään.

Yksi suosituimmista ja tehokkaimmista lääkkeistä kylmän ja nenän tukkeutumisen estämiseksi on Otrivin, ja jotkin lääkkeen vapauttamisen muodot ovat menestyksekkäästi käytössä vastasyntyneillä ensimmäisistä elämänpäivistä. Siksi monet tytöt miettivät, onko mahdollista käyttää Otrivinia raskaana.

Voiko Otrivin raskaana oleville naisille olla vaarallisia?

Käyttöohjeiden mukaan Otrivin-valmistetta raskauden aikana on vasta-aiheista 1., 2. ja 3. raskauskolmanneksella. Tämä lääke kuuluu vasokonstriktorien luokkaan ja sisältää koostumuksessaan aktiivisen adrenaliinikomponentin - ksylometatsoliinin.

Kaikki tämän luokan lääkkeet toimivat koko raskaana olevan naisen ruumiissa eikä vain paikallisesti, mikä voi olla erittäin kielteinen vaikutus syntymättömän vauvan täydelliseen ravitsemukseen. Lisäksi joissakin tapauksissa Otrivinin ja muiden vastaavien lääkkeiden ottaminen raskauden aikana aiheuttaa vakavia seurauksia. Ainesten koostumuksen vaikutus voi aiheuttaa kohtuun merkittävän lisääntymisen, mikä usein tulee syynä ennenaikaiseen syntymiseen tai spontaaniin aborttiin.

Kun otetaan huomioon uskomattoman suuri riski, joka voi aiheutua käytönotrivinia raskaana oleville naisille vasokonstriktoripisaroita ja suihkeita raskauden ensimmäisten 2 raskauskolmanneksen aikana, ne tulisi ehdottomasti kieltää tuleville äideille tänä ajanjaksona. Viimeksi kuluneiden kolmen kuukauden aikana vauvan on odotettava käyttävänsä tällaisia ​​lääkkeitä, mutta se on tehtävä erittäin huolellisesti - enintään kerran päivässä ja enintään viikon ajan.

Lisäksi raskaana olevat naiset pitävät viime aikoina parempana lääkkeitä, joiden aktiivinen adrenaliinikomponentti on mahdollisimman alhainen. Joten viimeisten kolmen kuukauden aikana raskauden aikana on otettu käyttöön Otrivinin käyttö, ksylometatsoliinin pitoisuus, joka on vain 0,05%.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

93 − 88 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: