Työvoima syntyessään

Työvoima syntyessään

"Aware - se tarkoittaa, se on aseistettu!" - tämä periaate sopii täydellisesti syntymäprosessiin. Tietenkin äidin vaisto tekee työnsä ilman hallussaan tietoa koukerot sakramentin syntymästä, vaan antaa maailmalle uuden miehen kunnolla vahingoittamatta terveyttä äidin ja vastasyntyneen, vain aseistettu runsaasti tietoa. Loppujen lopuksi annat tärkeimmän, toivomme, ei viimeisen elämänkokeen ...

Joten, meditaatio aiheesta "Synnytys" on täydessä vauhdissa. Sinulla on aiemmin opittujen hengitystekniikoiden ansiosta kivuttomasti siirretty riittävän pitkä ensimmäinen vaihe työvoiman - taisteluista, jotka avaavat kohdunkaulan. Ja vaikka he herättivät ja vahvistivat, lämmittäen ajatuksensa tulevasta kokouksesta vauvansa kanssa, he antavat vieläkin enemmän voimaa auttaakseen puolustuskyvyttömiä lapsia näkemään maailmasta. Yhtäkkiä on yksinkertaisesti epärealistinen halu mennä vessaan "suuri" - tämä on hetki, jolloin yritykset alkavat. Onnea, vähän enemmän, ja sinusta tulee äiti!

Tärkeintä tässä - ei periksi halu kehon tyhjentää suolen, vaikka juuri sietämätöntä. Ajattele vauvaa, hengitä, hengitä ja hengitä uudelleen. Noudattamatta jättäminen tätä sääntöä, luvaton toiminta, itsesääli voi aiheuttaa loukkaantumisia, sikiön hypoksia (erityisesti tarvitsevat tämän ajanjakson pilipalityyppi happea), perusteettomia kohdunkaulan repiä (keskeneräisten julkistaminen) ja välilihan. Aloita työntäminen on välttämätöntä, jos lapsen pää on täysin läpäissyt synnytykanavan ja sijaitsee lantionpinnalla. Näin ollen vain silloin, kun kätilö, varmistaa oikea sijainti pään, anna sen, syvään henkeä, tuzhtes viimeinen ponnistus, jännittyneisyys lehdistön ja keskittyy, kuten suolen.

Synnytyksen työ: mitä tapahtuu kehossa?

Yrityksiä toimitus - on prosessi kulkee vauvan läpi synnytyskanavan (noin 10 cm) synnytyksen aikana seurauksena tahaton supistuminen pallean ja vatsan lihaksia. Lisäämällä vatsaonteloon ja kohdunsisäinen paine tarjotaan täydellinen kohdunkaulan laajentuma edistää sikiön pää alaspäin, jolloin puristus seinät peräsuolen, ja lantionpohjan. Kaikki tämä luo pakottamisen tai ns. "Rasituksen".

Jos ennen synnytystä olet tehnyt toimenpiteitä suoliston puhdistamiseksi, niin mahdollisesta ulosteesta sinun ei pidä huolehtia: ei ole mitään puutetta. Jos puhdistusta ei olisi, vahingossa tapahtuva defecation ei saisi häiritä sinua. Tässä tilanteessa tämä ilmiö on luonnollinen ja usein esiintyy. Yritykset hallita lähetyksiä vain häiritsevät tavanomaista työtapaa. Lapsen terveys on paljon tärkeämpi kuin nämä kokemukset, eikö olekin?

Yrittäjyyden kesto

Muutama sana siitä, kuinka pitkät yritykset kestävät. Keskimäärin tämä aika kestää noin puoli tuntia. Ja sen kestoa vaivaa nainen, "syntyperäinen" tai nainen. Ja jos ensimmäiset yritykset voivat kestää jopa 2 tuntia, sitten viimeinen, kun otetaan huomioon valmis syntymän kanava edellisen syntymän jälkeen, yritysjakson voi olla 5 minuuttia.

Kuinka hengittää oikein yrityksissä?

Hengitys yrityksissä, kuten työaikana - onnistuneen toimituksen osa. Joten täydellistä inspiraatiota yrityksessä, sinun täytyy ensin hengittää hyvin. Sen jälkeen:

  1. Otamme syvän hengityksen.
  2. Pidä hengästyneesi painottaen lehdistön lihaksia.
  3. Vahvista lantion paine, ikään kuin työntää hedelmää.
  4. Pehmeästi, kyllä, kyllä, se on uloshengitty sujuvasti ("jerkki" voi johtaa trauman vauvan päähän, koska tämä uloshengitys pään takaa).
  5. Jälleen hengitämme ja vedämme.

Koko toiminnan algoritmi on toistettava kolme kertaa vaivaa varten. Sen jälkeen, jotta voisit levätä ja saada voimaa seuraavalle yritykselle, sinun on otettava täysi hengitys ja palautettava rauhallinen, tasainen hengitys.

Käyttäytyminen yrityksissä

Yhdessä hengityksen, onnistuneen toimituksen kanssa tarvitset myös:

  • luottaa ammattilaisiin: kätilön pitäisi tällä hetkellä olla paras ystävä sinulle ja tulevalle vaimolle;
  • Joka tapauksessa, vaikka haluatte, älä huuda: tämä johtaa heikkoihin yrityksiin ja riistää vauvan elintärkeää happea;
  • älä kontrolloi suoliston liikkeitä ja virtsarakon todennäköisyyttä.

Käytössä tulisi yrittää tiukasti vasten rinnassa leukaa yrityksen pitämällä kädet kaiteet äitiys tuoli-vuoteet, kun päätyä sen erikoistuotteita jalostukseen ja saalis jopa kainaloihin alas. Kipu vahvistaminen perineumissa yrityksen aikana puhuu oikeasta toiminnasta ja vauvan liikkumisesta "poistumiseen".

Pääsääntöisesti keskellä laakerin alas määräaika taisteluun ja yrittää, ulostulossa emättimestä siltä pään lapsi, joka voi vähitellen häviävät lopussa taistelussa - se ei ole huolestuttavaa. Näin pää on työnnetty. Jo seuraavassa taistelussa, tuzhas käyttäytymistä yrityksissäkolme kertaa kätilön käskystä, vauvan pää tulee ulos. Välkkymysten välttämiseksi kätilö tekee kaikkensa varmistaakseen, että vauvan pään aikana vähitellen venyttää perineumin iho. Sikiön pää puhkeaa pään takaosasta, sitten kruunusta ja sitten kimmoisa. Ennen kuin kasvot näkyvät, on kiellettyä työntää. Sitten syntynyt kasvot avataan äidin vasemmalle tai oikealle reidille, ripustimet kääntyvät automaattisesti ja syntyvät pian toistensa jälkeen, minkä jälkeen runko ja jalat päätyvät helposti ulos.

Avustuksella! Laitat vatsaasi huutavan jalokivesi. Älä pidä kiinni tunteista: iloitse tai itkeilemisestä - sinusta tuli äiti!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 11 = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: