Base ripsiväriä varten – upeille silmäripseille

pohja ripsiväriin

Paksut pitkät silmäripset pystyvät muuttamaan minkä tahansa naisen, näyttämään syvyyttä ja ilmaisua. Mutta valitettavasti jokainen luonto ei ole antanut tällaista rikkautta. Lukuisat ripsivärien pidentäminen, volumetric, twisting auttaa luomaan halutun vaikutelman, mutta valitettavasti he eivät voi tehdä ihme. On aina jotain, joka voidaan jättää väliin: jonkun pituus, jonkun tiheys, jonkun kauniin käyrän.

Valmistajat eivät tietenkään joudu syrjään ja luoneet tuotteen, joka pystyy ratkaisemaan tämän ongelman. Jos muste lisätään erityiseen substraattiin, sen vaikutus kertoo. Ja juuri perusta ei ainoastaan ​​anna sinun saavuttaa maalattujen silmäripsien kauneutta ja loistoa, vaan myös huolehtii niistä. Se on noin ripsiväriä.

Mikä on perunanperunan perusta?

Kuten kaikkiin meikkiin perustuvin, ripsivälien pohjan tarkoituksena on tarjota ripsiväriä ja sen kestävyys helposti kauan. Cilia peitetty pohjalla, tulee sileä, erotettu ja saada tasainen mutka. Tämä sallii ruhojen päällimmäisenä ohuemmassa kerroksessa, jolloin ei muodostu kokkareita eikä nukahdu sukkien päivän jälkeen.

Emäksen toinen toiminto silmäripsien suhteen on pidentää ja antaa äänenvoimakkuus silmukalle. Tässä suhteessa pohja voi olla joko universaali, joka toimii kaikissa suunnissa samanaikaisesti tai luo yhden ainoan vaikutuksen halutun tuloksen mukaan. Pohjan koostumus, joka ympäröi jokaisen kirsun, tekee siitä paksummaksi, ja silikoni- tai mikroselluloosahiukkaset, jotka tarttuvat toisiinsa ja kerrokset, pidentävät silmäripsien kärkiä.

Ei ole mikään salaisuus, että silmien päivittäinen meikkaus vaikuttaa silmäluomien kunnossa. Rungon jatkuva "yllätys" tekee silvot heikommaksi, ohuemmaksi, värittömiksi. Perunan ripsiväri suojaa silmäripsien ripsivärin aggressiivisilta vaikutuksilta, lisäksi tekee makeup-removerista paremman. Emäkselle levitetty ripsiväri poistetaan silmäripseistä helpommin ja nopeammin kuin ilman sitä, eikä erityisten keinojen käyttäminen "pesuun" vaadita - tarpeeksi tavallista maitoa ja vettä.

Useimmilla pohjalla on hoidtavia ainesosia koostumuksessaan. Ne vahvistavat silmäripsien lamppua, ravitsevat ja stimuloivat kasvua.

Mitkä ovat silmäripsien pohjat?

Perusmallit kahdelle mallille: läpinäkyvä ja valkoinen. Läpinäkyvä pohja on hyytelömäistä tai nestemäistä koostumusta eikä näkyvissä silmäripseissä. Tällainen pohja on monipuolisempi ja sopii päivittäiseen meikkiin, koska se antaa luonnollisen vaikutelman. Valkoiset emäkset ovat "raskaampia", kermanvärisiä ja vaativat tiettyä kykyä soveltaa, koska silmäripset niiden jälkeen on tarpeen hoitaa paremmin ripsivärillä. Valkoinen pohja sopii paremmin ilta-aihioksi - se voi luoda "dramaattisen" vaikutelman uskomattoman pitkästä terry-ripset.

Bases tuotetaan useimmiten samoissa putkissa kuin ripsiväri. Monet valmistajat tekevät niin sanottuja kaksinkertaisia ​​tai kaksipuolisia ruhoja, kun pakkauksen toisella puolella on silmäripsien pohja ja toisaalta pigmentoitu geeli. Tällaiset "2 in 1" -työkalut ovat erittäin käyttökelpoisia ja lisäksi ne täydentävät täydellisesti toisiaan. Vaikka ripsiväri ja eri merkkien perusta eivät ehkä pääse toisiinsa.

Kuinka käyttää pohja ripsiväriin?

Ei viisautta käyttää ripsiväriä. Ripsien on oltava tehty sekä ripsiväriin. Levitä harja silmäripsien pohjaan ja maalata ne huolellisesti vinkkeihin. Nestemäistä pohjaa voidaan käyttää useissa kerroksissa ja paksu valkoinen pohja - ohuempi kerros, sitä parempi. Kun alusta kuivuu, voit käyttää ripsiväriä. Valkoinen pohja, sinun on oltava hyvin varovainen - jos se on huonosti peitetty ripsiväillä, saat päinvastaisen tuloksen. Sen sijaan, että mahtava kuva - hämäläinen huuto meikki.

Monet valmistajat tarjoavat nykyään tällaisia ​​työkaluja, eikä se ole ongelma ostaa emäksistä ripsiväriä, tarpeeksi budjettimerkkejä kalliiksi luksustuotteiksi.

Voit esimerkiksi kokeilla näitä massoja tukkumarkkinat massamarkkinasegmentistä (hinta on $ 5 - $ 20):

  • EVELINE Advance Volumiere 3 in 1;
  • Artdeco Lash Booster Volumizing Mascara Base.

Keskimääräisen hintaluokan suosituin perusta (jopa 35 dollaria), joka yhdistää optimaalisesti kustannukset ja erinomainen laatu:

perunan ripsiväri

  • Estee Lauder Lash Primer Plus;
  • Clinique Lash -rakennusaluke;
  • Shiseido Makeup. Mascara Base (läpinäkyvä pohja);
  • Prep + Prime Lash, M.A.C.

Kalliiden tuotemerkkien ihailijoille kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin tuotteisiin (hinta 35-50 $):

  • Lancome Mascara Cils Booster XL. Super-Enhancing Base;
  • Dior Dior Show Maximizer. Lash Plumping Seerumi;
  • Chanel Beaute des Cils.

Jos haaveilet kauniista, pitkistä, erottuneista silmäkuopista, ripsiväliin perustuen tulisi ottaa kunnia paikka kosmetiikkalaukussaan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

80 − 72 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: