Hiustensiirto päähän eikä vain kaikkea, mitä halusitte tietää tästä menettelystä

Hiustensiirto

Alopesia on vähitellen kuolee ulos follikkeleista tai niiden ryhmistä, siirteet. Androgeenistä (androgeenistä) ja haavaista alopesiaa ei voida kovettaa konservatiivisilla menetelmillä, ainoa tapa ratkaista ongelma on hiustensiirto. Se suoritetaan kirurgisesti tai ei-kirurgisesti riippuen oireista.

Hiustensiirto päähän

Androgenetic alopecia on erilainen naisten ja miesten välillä. Follikkelia haittaavien hormonidihydrotestosteronin pitoisuus on voimakkaampaa sukupuolta kohottava, ja ne kasvavat nopeammin, erityisesti parietaalisissa ja etupuolella. Nainen androgenetic alopecia on karakterisoitu harjan harvennus pään keskiosassa ja kaljujen laastareiden leviäminen lateraalisilla alueilla.

Kliinisen hiustenlähtöön liittyvä kliininen kuva on monimutkaisempi ja huonosti diagnosoitu. Rungot putoavat epäsymmetrisesti, suuret epäsäännölliset muodot, joilla ei ole erityistä lokalisointia. Pään pinnalla olevat haavoittuneet alueet hajoavat ja laajenevat, jolloin tällainen hiustenlähtö asteittain atrofioi sidekudoksen muodostamien follikkelien sijasta.

Hiustensiirto naisilla ja miehillä on tehokas tapa selviytyä androgeenista ja kateista alopesiaa. Transplantaatioon kuuluu terveiden follikkelien tai niiden kantojen implantointi luovuttajapisteistä ongelmaluokkiin. Laajaa hiustenlähtöä, erityisesti taudin keinotekoista muotoa, on mahdollista siirtää kirurgisesti koko ihokudos ja siirteet.

Missä hiukset on siirretty päähän?

Alemmilla päänahkoalueilla follikkelit kestävät vahingollisia tekijöitä ja dihydrotestosteronin vaikutusta. Näissä paikoissa on intensiivinen verenkierto, joka antaa juurille ravintoaineiden ja hapen. Siinä on kaksi vyöhykettä, joista hiukset on siirretty - pään takaosa ja sivuosat. Joskus kehosta peräisin olevat follicles tulevat luovuttajiksi, mutta niitä käytetään vain ilman riittävää määrää eläviä siirtoja päähän. Ihmisille hiukset siirretään kasvoilta. Fibliileja puretaan leukan iholta, jossa parran maksimi kasvua havaitaan.

Miten hiukset on istutettu päähän?

Siirteen siirto toteutetaan kahdella progressiivisella menetelmällä:

 • ihon striaeiden kirurginen implantaatio;
 • ei-kirurginen hiustensiirtotekniikka.

Moderni asiantuntijat suosivat minimaalisesti invasiivisia transplantaation menetelmiä useiden etujen vuoksi:

 • kivuton;
 • puuttuvat arvet ja jäljet ​​jäljelle jääneistä ommelmista transplantaation jälkeen;
 • on hyvä kosmeettinen vaikutus.

Kuinka vaihtaa hiukset päähän

Voinko siirtää muiden ihmisten hiukset?

Alopesian radikaalihoitoon vain omat follikkelit tai niiden ryhmät ovat sopivia. Toisesta luovuttajasta saatavaa hiustensiirtoa ei suoriteta biologisen materiaalin heikon immunologisen yhteensopivuuden vuoksi. Elimistö tuntee kolmannen osapuolen siirteet vieraiksi esineiksi, jotka ovat kiinni ihokudoksessa. Suojaverkko tuottaa vihamielisiä immuunisoluja, joten ulkomaiset hiukset siirretään putoamaan, eivätkä tule toipumaan tulevaisuudessa. Tämä mekanismi liittyy usein ihon tulehduksellisiin ja putrefakteisiin prosesseihin.

Hiustensiirto kulmakarvoilla

Follikkelien transplantaatio suoritetaan myös kosmetiikka-alalla. Hiusten osittaisella tai täydellisellä menetyksellä kulmakarvojen halutessa tehdä niistä paksumpi, voit tehdä yhden siirteen transplantaation. Käsitellyt alueet saavat erinomaiset esteettiset ominaisuudet heti toimenpiteen jälkeen. Hiusten siirtämiseen kulmakarvaan luovuttajan follikkelit irrotetaan ihosta korvien taakse ja kaulan alaosasta takaa. Näillä vyöhykkeillä on tarvittava tiheys, paksuus ja pituus, mikä antaa luonnollisimman tuloksen.

Kasvojen hiustensiirto on suosittua miesten keskuudessa. Vahvemman sukupuolen edustajat kääntävät transplantaation asiantuntijoita parran, viillon ja kulmakarvojen alalla. Muutaman tunnin kuluttua kokenut kirurgi pystyy täysin palauttamaan kasvot kasvoihin, vaikka joillakin alueilla se on täysin poissa. Luovuttajat siirretään pään niskakalvon alueelta.

Hiustensiirron menetelmät

Erikoissairaanhoidossa harjoitetaan kirurgista ja ei-kirurgista follikkelinsiirtoa. Hiustensiirto minimoimalla invasiivisella menetelmällä tarjoaa paremman estetiikan, eikä siihen liity kivuliaita aistimuksia ja arpia. Kuntoutusjakso on lyhyt, ihon vaurioita paranee nopeasti ja ilman arpia. Ainoa haittapuoli ei-kirurgisesta tekniikasta - hiustensiirtotulosten tulokset ilmaantuvat lievästi, etenkin pään päällä. Laaja-alaisten alueiden läsnä ollessa, joilla on haavahiutaleet, on suositeltavaa käyttää transplantaatiota.

Ei-kirurginen hiustensiirto

Tämä minimaalisesti invasiivinen menettely suoritetaan paikallispuudutuksessa, joten se ei aiheuta merkittävää kipua. Edistyksellisin tekniikka on hiustensiirto käyttäen FUE: tä tai folikulaarisen yksikön uuttamista (follikkelien yksikköuuttamista). Siirron aikana leikkauksia ja ompeleita ei käytetä, kirurgi käyttää erityistä työkalua mikroskopisten ihoalueiden poistamiseen sekä elävien follikkeleiden kanssa. Kuntoutuksen jälkeinen elinsiirto kestää noin viikon.

Ei-kirurginen hiustensiirto

Menettelyn kuvaus:

 1. Valmistus. Luovuttaja on ajeltu ja nukutettu. Terävä putki elinsiirtoa varten, jonka sisähalkaisija on 0,5 - 1 mm, kirurgi leikkaa siirteet, joissa on 1-4 eläviä follikkelia. Jäljelle jäävät pienet haavat ovat verisiä pisteitä, jotka parantavat nopeasti ilman ompeleita.
 2. Uuttaminen ja käsittely. Mikroskooppiset ihokarvat hiukset poistetaan ja asetetaan erityiseen koostumukseen, joka stimuloi follikkeleiden toimintaa transplantaation aattona.
 3. Implantaatio. Ongelma-alueella muodostetaan mikro-alueita tai putkia, jotka siirtävät uutetut siirteet. Lääkäri siististi implantti luovuttaja-aineita näihin onteloihin ottaen huomioon hiusten kasvun ja sen suunnan luonnollisen kulman. Tuloksen vahvistamiseksi on mahdollista suorittaa ihon plasmoliftointi oksasten kanssa.

hiustensiirto naisilla

Hiustensiirto - kuvia ennen ja jälkeen

Hiustensiirto-leikkaus

Kirurgista menetelmää käytetään harvoin ja suorilla indikaatioilla. Tämä transplantaatiotekniikka on traumaattinen, sillä on monia haittoja:

 • vaikea arkuus leikkauksen jälkeen;
 • ei kaikkia hiuksia siirretty;
 • epätyydyttävä esteettinen tulos;
 • pitkä arpi, jopa 25 cm;
 • toisen siirron mahdottomuus.

Täytäntöönpanomääräyksiä:

 1. Luovuttajan kohdalla leikkautuu nahka, jossa on follikkeleitä. Vaurioituneet reunat ommellaan yhteen.
 2. Biologista materiaalia elinsiirtoa varten tutkitaan mikroskoopilla. Nauha on jaettu pieniin fragmentteihin, joilla on elinkelpoiset siirteet.
 3. Saadut ihokappaleet istutetaan ongelmallisiin alueisiin, joissa leikkaukset on aiemmin tehty.

On tarpeen käydä kirurgiin säännöllisesti kuntoutuksen järjestelmällistä valvontaa varten. Tämä menettely liittyy tartunnan ja hyljinnän vaaraa siirrettyjen kudosten, joten se voi aiheuttaa vaarallisia komplikaatioita. Transplantaation hetkestä alkaen hiukset alkavat kasvaa normaalisti 4-5 kuukauden kuluttua, jälkikäteen leikkaavat ompeleet ovat edelleen havaittavissa eikä niitä voi jälkikäteen korjata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: