Jalkojen hermostuneisuus – syyt

jalkojen tunnottomuus aiheuttaa

Jokaisen on tehtävä kokemus herkkyyden menetyksestä raajoissa. Jos tämä tapahtuu harvoin, ja hyökkäys menee nopeasti pois, ei ole mitään syytä huoleen. Toinen asia on, jos parestesiat kiduttavat jatkuvasti. Tässä tapauksessa sinun on vakavasti tutkittava syy jalkojen puutumista. Muuten ne voivat olla hyvin paljon. Ja jotkut niistä jopa osoittavat vakavia rikkomuksia elinten eri elintärkeiden järjestelmien toiminnassa.

Jalkojen tunnottomuuden syyt

Numbness ei ole itsenäinen ilmiö. Se on usein mukana tunne "runnin" kammottava "tai supistuminen, pistely, polttaminen. Käytäntö on osoittanut, että jalkojen herkkyyden menetys voi olla oire tällaisista ongelmista:

 • diabetes;
 • migreeni;
 • multippeliskleroosi;
 • perinnölliset neurologiset sairaudet;
 • ohimenevät iskeemiset iskut.

Tänään parestesia on vaivannut toimiva väestö melko usein. Siksi yhä useammat ihmiset haluavat tietää jalkaosan ylä- ja alapuolisen jalan puutumisen syyt:

 1. Degeneratiiviset muutokset selkärangassa. Tämä johtuu useimmiten herkkyystilanteesta. Tämän vuoksi hermojen juuret puristetaan.
 2. Levyn propaikko selkärankaan. Se ärsyttää selkäydintä ja hermokudosta. Tämän seurauksena voi esiintyä erilaisia ​​neurologisia oireita. Sisältää puutumista.
 3. Stressiivinen kunto. Joskus hyperestilaatio johtaa paresthesiaan, ilmiö, jossa pinta-hengitys tulee paljon yleisemmin.
 4. Raynaudin tauti. Tämä aiheuttaa oikean tai vasemman jalan puutumista johtaa valtimoiden verenkierron rikkomiseen. Taudin kehittymisen taustalla usein stressin, alkoholin tai nikotiinin myrkytys, perinnöllinen alttius. Raynaudin taudin ominaispiirteet eivät ole vain puutuneisuus vaan myös raajojen nopea jäädyttäminen. Ja ensin on tappio kädet, jalka on ahdistus vaikuttaa viimeiseen.
 5. Epämiellyttävä asento. Tämä on yksi kaikkein vaaraton syistä tunnottomuus jalkaan, joka tällaisissa tapauksissa yleensä liittyy pistelyä ja joskus kouristukset.
 6. B12-vitamiinin puute. Tämä vitamiini on vastuussa hermokuitujen metabolisista prosesseista. Mitä pienempi on kehossa, sitä enemmän rikotaan herkkyyttä, on ärtyneisyys.
 7. Ateroskleroosi. Tämä johtuu useimmiten vanhusten parestesiasta. Numbness liittyy vakava kipu, heikkous, lisääntynyt väsymys.
 8. Neuropatia. Tunnottomuus jaloissa vasikoiden tästä syystä johtuu hermovaurioita seurauksena aineenvaihdunnan häiriöt tai myrkytyksiä.
 9. Nivelreuma. Se on tarttuva tauti, joka vaikuttaa niveliin ja muodostaa heidät. Jonka taustalla on jumittuminen hermoja. Sen ominaispiirre on ääripäiden turvotus.
 10. Endarteriitin katoaminen. Kun tautiin vaikuttavat pääasiassa jalkojen valtimoiden alukset. He ovat ahtaasti kapenevia ja verenkierto heikentyy.

Oikeiden ja vasempien jalkojen lonkan ja vasikoiden puutumisten syiden poistaminen

Hoidon aloittaminen on mahdollista vain sen jälkeen, kun puutuneisuuden syy on muodostunut. Herkkyyden menetyksen torjumiseksi käytetään seuraavia menetelmiä:

 • manuaalinen hoito;
 • fysioterapeuttiset menetelmät;
 • jalkojen tunnottomuus

 • terapeuttinen voimistelu;
 • huumeidenkäsittely;
 • hirudotherapy;
 • vyöhyketerapiaa.

Lähes kaikkien potilaiden tulisi seurata ruokavaliota. Ruokavalion tulisi koostua pääasiassa kuumista viljoista ja elintarvikkeista, jotka sisältävät runsaasti mikroravinteita.

Lisäksi sinun on seurattava tarkoin terveyttäsi. Vältä hypotermiaa ja mieluiten luopua huonoista tottumuksista.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 61 = 66

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: