kermanvärisenä jauheena

Jauhevoide

Korjaus, jonka avulla voit nopeasti tuoda ihosi virheettömään tilaan, tasoittaa sen sävy ja piilottaa pienet epätäydellisyydet on kerma jauhe. Useimmat naiset suosivat sitä kätevän ja laadukkaan sovelluksen ansiosta, pitkät mattoominaisuudet ja helppokäyttöisyys, joka ei vaadi erityisiä taitoja.

Jauhe tai kerma jauhe?

Huolimatta siitä, että kosmetiikkatuotteiden tyyppi ilmestyi kauan sitten, se oli täydellinen vain muutama vuosi sitten.

Alun perin ihottuma- ja epäsäännöllisyyteen alttiiden yhdistettyjen ja rasvaisten ihon omistajien oli ensin käytettävä säännöllistä kermaa ja levitettävä jauhetta sen saavuttamiseksi haluttuun helpotukseen ja peittämällä puutteet. Toinen tapa käyttää kuivaa jauhetta oli käyttää sitä yhdessä märän sienen kanssa. Siten jauhe pehmensi ja putosi paremmin ihon pinnalle.

Luonnollisesti päivän aikana kosmeettinen aine kuivui, liu'asi ja tukki huokosiin, jolloin epämiellyttävän kuivuuden ja maskin vaikutus kasvoihin.

Kermajauheen myötä edellä mainitut ongelmat ovat kadonneet, koska se mahdollistaa ihon hengityksen johtuen sen sakeudesta. Samanaikaisesti kyseinen kosmetiikka peittää täydellisesti ongelmaluokat johtuen tiheästä tekstuurista.

Kerma jauhe tai säätiö?

Nestemäisten meikkituotteiden tarttujat tietävät, että tonalusuodattimen käytön jälkeen sinun on vielä jauhettava. Tämä mahdollistaa meikin säilymisen vakaana, estää hämärtymistä ja antaa pidemmän maton.

Kerma-jauhe kasvolle yhdistää sekä nestemäisen pohjan että kuivan päällysteen. Ihon tasaisesti jakautunut, se luo täysin sileän sävyn, aivan kuten laadukas säätiö, ja sitten kuivuu hieman ja muuttuu löysäksi jauheeksi. Tämä tarjoaa paitsi pysyvän meikin, mutta myös mattapintaisen, samettisen kasvon koko päivän.

Kuinka käyttää kermajauhetta?

Korvauksen soveltamisessa ei ole mitään monimutkaista. Puhdista ja kosteutetulla kevyellä päivävoimalla kasvot tulee kevyesti levittää kermajauheella sienellä tai harjalla. Liikkeiden on oltava selkeitä ja lyhyitä, otsaan keskeltä ja nenästä kehälle. Ylimääräinen kosmetiikka voidaan helposti poistaa kostealla liinalla tai puuvillanäytteillä, jotka kastetaan misellaveteen.

Modernit stylistit Suosittelen vielä yhtä menetelmää, kuinka laittaa kerma-jauhe-sormet käsiin. Uskotaan, että tällä tavalla kasvojen kaikki alueet kehittyvät paremmin, korjaava aine imeytyy syvemmälle ja laskee tasaisesti. Kermajauhetta on ensin levitettävä otsaan, nenään ja poskeihin ja levitettävä ihon yli.

Mikä kerma jauhe on paras?

Kuuluisien ja suosittujen tuotemerkkien joukossa on kiinnitettävä huomiota seuraaviin kosmetiikkatuotteiden valmistajiin:

  1. Sisley Phyto-teint eclat kompakti. Pienikokoinen, voidaan levittää kuivalla ja kostealla sienellä.
  2. Estée Lauder Invisible Fluid. Täydellinen muotoilu ja imeytyminen, matiruet pitkään, ihanteellinen öljyyn ja yhdistettyyn ihoon.
  3. Clinique Superbalanced meikki. Laadukkaan piilottaa kaikki puutteet ja punoitteet luomalla tuntematonta naamaria.
  4. Farmasi Pata kerma. Hyvä kerma jauhe kuivalle iholle, poistaa kuorinta ja ärsytys.
  5. kerma kasvot jauhe

  6. Guerlain Lingerie de peau. Se on pehmeä kermainen rakenne, se on huomattavan hyvä, se helpottaa helpotusta.
  7. Max Factor Miracle Touch. Imeytyy nopeasti, eliminoi rasvaisen kiillon, mutta vaatii pölyämistä 5-6 tunnin kuluttua.
  8. Yves Saint Laurent Matt Touch Compact -säätiö. Edesauttaa ihon sumentumisen säilyttämistä vähintään 8 tuntia, mikä on kätevä keino levittää sen kompaktin muodon ansiosta.
  9. Lumene Natural Code Ihonhoito. Säätää ihon luonnollista väriä, poistaa pysyvästi rasvaisen loiston.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: