Miten hoidat hiuksiasi?

Kuinka hoidata hiustenpidennyksiäsi

Kun etsimme kauniita hiuksia, emme vain tee sitä, mitä emme keksi massoja. Ja jos meillä on varoja ja polttava halu, menemme salonkiin ja pyydämme päällikköä auttamaan meitä tulemasta ylellisen hiusmiehen omistajaksi. Vain tässä on, miten huolehditaan hiusten leviämisestä ja siitä, kuinka pidentää hänen elämäänsä, ei ole päivittäin käydä stylistille! Itse asiassa ei ole erityisiä vaikeuksia, ja voit hoitaa hiustenpidennykset lähes yhtä paljon kuin luonnolliset hiukset. Totta, on olemassa useita ominaisuuksia. Tässä myös harkitsemme.

Kuinka pestä hiustenpidennys?

Ensimmäinen asia, jonka pitäisi tietää koskien hiuspidennyksiä, on, miten ne pestävät, millaista shampooa. Itse asiassa shampoo olisi valittava huolellisesti, on parempi, että se ei sisällä epäpuhtauksia ja lisäaineita neutraalilla PH: llä. Pesun jälkeen balsamien käyttö on pakollista, vaikka et olisikaan koskaan ostanut sitä. Balmia tarvitaan myös neutraalina. Pesu hiukset, sinun ei tarvitse pahoillani, jos balsam ei riitä, hiukset voivat hämmentyä. Mutta soveltaa balsamia hiusten juurille, missä ne ovat kiinni luonnollisissa ei voi. Pyyhi hiukset myös siisti (ei push-ups ja käänteitä), kevyesti blotting.

Jos vierailet saunassa, kylpylässä, uima-altaassa, niin sinun pitää pysyä siellä vain erityisessä korkissa. Uimisen jälkeen merivedessä hiukset on huuhdeltava hyvin tuoreella juoksevalla vedellä.

Kuinka kuivataan ja kampaan hiustenpidennys?

Hiuksia ei saa kampaa, kunnes ne ovat kuivia. On olemassa vaara vahingoittaa niitä. Siksi sinun on ensin kuivaa hiuksesi, mieluiten luonnollisin keinoin, ja sitten kampaa ne. Kampaa valita ilman "palloja" hampaiden lopussa. Hiero hiukset perusteellisesti, alusta loppuun. Samalla on parempi pitää hiukset juurissa huolimatta siitä, että kiinnitys on erittäin luotettava. Yöllä kampaamattomat hiukset ovat parempia kerätä pienellä hännällä tai kynällä.

Kuinka hoidetaan hiustenpidennyksiä muotoilun aikana?

Ei ole aina mahdollista päästää hiuksia kuivumaan itseesi tai haluat tehdä tyylin, joten ilman hiustenkuivaajaa et voi tehdä. On tärkeää, ettetä käytä hiustenkuivaajan maksimitehoa. Kuiva hiukset juurista vipuihin, mutta ei ohjaa ilman virtausta kalusteisiin. Voit myös käyttää kahvimia ja pihdeitä, mutta tärkeintä ei ole häiritä kiinnityspisteitä. Kun käytämme alkoholia sisältäviä muotoilutuotteita, seuraamme myös, ettei niitä suihkuttaisi kiinnittimiin.

Voinko värittää hiustyyppejäni?

Usein useiden päivien kuluttua hiustenpidennysten jälkeen naiset ajattelevat, onko mahdollista maalata niitä, koska tämä väri ei ole kovinkaan kovinkaan kivaa. Voit maalata värjättyjä hiuksia, mutta huolellisesti. Tyypillisesti hiusten väri valmistetaan, vaikka ne ovat erillään päästäsi - niin työmies vähemmän. Jos sinulla on halu värittää hiuksiaan, kun olet päässyt tukevasti päähän, niin sinun on otettava yhteyttä päällikköön, jolla on tämän hiuksen ja lisännyt sitä. Hän noutaa maalin ja maalin värin ja luonnollisesti värittää hiukset halutussa värissä. Jos sinulla ei ole tätä menettelyä matkustamossa, sinun on muistettava seuraavat säännöt. Häivytettyjen hiusten värjäysHiukset värjätään yleensä nopeammin ja kirkkaammin kuin luonnolliset hiukset. Siksi niiden tulisi tehdä tai vähem- män tiivistää (hapettimen prosenttiosuus ei ole korkeampi kuin 7%), tai vähennä ikääntymisen aikaa. Tässä tapauksessa maalia ei käytetä liitetiedostoihin, nauhat polymeerin kanssa pehmentävät ja hiukset alkavat pudota. Jos päätät käyttää väriaineampoosia, niitä ei voida käyttää paksulla kerroksella, ja sinun on myös suojattava polymeeriliuskat. On parempi laimentaa tällainen shampoo säiliöön ja kaada tämä koostumus hiuspidennyksiin. Värjäämisen jälkeen hiusten juuret on ensin kuivattu. Hiuksiin ja värillisiin hiuksiin voidaan käyttää maskeja, mutta niitä ei sovelleta hiusten juurille, koskematta kiinnittimiin. Muussa tapauksessa hiukset voivat tulla pois.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: