Rasvaiset hiukset - trichologist advice | designremont.net

Rasvaiset hiukset – trichologist advice

öljyiset hiusvinkit trichologist

Hiukset ovat naisen pääkoriste, joten rasvainen päänahka on iso ongelma. Loppujen lopuksi liiallinen sebum pudonnut hiuksiin nopeasti, mikä tekee niistä likainen. Lihavoidut säikeet, tilavuuden puute ja värin puute voivat pilata vaikutelman muutamassa sekunnissa. Jotta voittaa öljyiset hiukset, trichologist neuvoja on hyödyllistä!

Mikä on rasvaisten hiusten hoito?

Kampaajat yrittivät monta kertaa murtaa myyttiä, että pään likaantuu nopeammin siinä tapauksessa, että me usein pesehdimme. Mutta lääkärit pysyvät vakavina. Tämä on todellakin niin. Pään pestäessä iholta suojakerros poistuu ja keho yrittää korjata tilannetta kiireellisesti. Tämän seurauksena päänahan rasvaisten rauhasien työ vahvistuneessa tilassa tulee tapana. Siksi, kun peset hiuksiasi aamulla, kun saamme kampauksen ilman äänenvoimakkuutta ja illalla on halu mennä uudelleen suihkussa. Miten käsitellä tätä? On olemassa keinoja!

Jos sinulla on erittäin rasvaiset hiukset, hoito yrtti-infuusiona auttaa:

  1. Sekoita 1 rkl. lusikka kuivatusta nokosta, 2 rkl. lusikat kukkaviljelytuilla, 1 rkl. lusikka tammen kuorta, 3 rkl. lusikat piparminttu lehdet.
  2. Kaada saatava seos jyrkällä kiehuvalla vedellä. Vesi tarvitsee 1 litraa.
  3. Peitä, peitä pyyhe tai villahuivi.
  4. Kun infuusio on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi, sitä voidaan käyttää. Huuhtele hiuksesi jokaisen pesun jälkeen ja päänahka loppuu hyvin rasvaisena.

Vinkkejä rasvaisille naisille

On olemassa joitakin vinkkejä, jotka auttavat erottamaan öljyiset hiukset ja tarvetta pestä hiukset joka päivä:

  1. Vältä liian kuumaa vettä pesun aikana.
  2. Twice a week, pese tyynyliina ja hattu.
  3. Juoda enemmän nestettä.
  4. Älä käytä hoitoa hiusten juurille.
  5. Käytä rasvaisiin hiuksiin suunniteltuja shampooja ja balsamia.
  6. Käytä terapeuttista shampooa, esimerkiksi Nizoralia. rasvainen hiustenhoitoUsein rasvaiset hiukset ovat aiheuttaneet erityisen vitriinisen hilsen, joka on lähes huomaamaton.

Jos säikeen koko pituus on kuiva ja hiusten juuret ovat rasvaisia, hoito tulee olla erityinen. Tässä tapauksessa sinun tulee käyttää shampooa rasvaisille hiuksille, balsamille tai hoitoaineelle - heikentyneelle ja vahingoittuneelle. Tässä tapauksessa, muista pestä hiukset shampoolla kahdesti, sitten huuhtele hiukset vedellä ja levitä hoitoaine, lähtevät 10-15 cm juurista kärkiin vain. Kerran viikossa, käytä kosteuttava naamio ja tämä työkalu on toivottavaa käyttää päänahalle. Jos olet apteekkituotteiden tuoksu, maskin sijaan, voit ostaa Sulsen-liimaa, jonka pitoisuus on 1%.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 + = 26

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: