Salisyylihappo imeytyneistä karvoista

salisyylihappoa ingrown-hiuksista

Sekä depilation että depilation voi aiheuttaa ingrown hiukset ihoon. Tämä ongelma on erityisen yleinen jalat ja bikinit alueella. Vaurioituneiden alueiden kuoret, mekaaniset kuorinnat ja kovan villahuonet eivät aina auta, ja salisyylihappo imeytyneistä karvoista on todella tehokas keino. Lisäksi lääke on täysin turvallinen ja lisäksi taistelee tulehduksellisia prosesseja, estää bakteerien tartuntaa.

Salisyylihappoliuoksen käyttö riisuttuista karvoista

Sopivin tapa käsitellä kuvattua vikaa on salisyylihapon alkoholiliuos. Sitä myydään apteekeissa, se on 1 prosentin ja 2 prosentin pitoisuutena, on edullinen.

Salisyylihapon käyttö insinöityjä karvoja vastaan ​​on hyvin yksinkertainen - sinun tarvitsee vain pyyhkiä iho puuvillalevyllä, joka on liuennut alkoholiliuokseen 1-2 kertaa päivässä. Jos kastelu on voimakasta ja laajaa, voit esihuuhtua ongelma-alueet suihkussa ja levittää pientä pesulappua tai pehmeää pesuainetta. Tyypillisesti 2-3 päivän kuluttua tulehdus vähenee ja inkrementoituneet hiukset tulevat ulos.

Hoidon aikana on toivottavaa kostuttaa iho jokaisen pesun jälkeen, koska alkoholi voi aiheuttaa epidermiksen kuivumista.

Miten puhdasta salisyylihappoa käytetään virtsattujen hiusten kanssa?

Myös kuvattua valmistetta myydään joskus valkoisen jauheen muodossa, joka koostuu pienimmistä kiteistä. Ne liukenevat hyvin paitsi alkoholissa, myös vedessä, mikä on paljon parempi herkälle ja kuivalle iholle.

Voit valmistaa korjaustoimenpiteitä ingrown hiukset on helppo omalla, on tarpeen sekoittaa puhdasta salisyylihappoa tislattua vettä tai lääketieteellistä alkoholia. On tärkeää, että muodostuneen liuoksen konsentraatio ei ylitä 2%. Soveltamismenetelmä on samanlainen kuin edellä kuvattu menetelmä - alueet, joilla on ingrown-hiukset 1-2 kertaa päivässä.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 47 = 53

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: