Suola abortti | designremont.net

Suola abortti

suolainen abortti

Salt-abortti viittaa monenlaisiin abortteihin, jotka tehdään raskauden myöhemmissä vaiheissa. Viime vuosina sen käyttö on rajoittunut naisiin kohdistuvien vaarallisten seurausten vuoksi. Toiminnan periaate on erilainen kuin abortin, lääketieteellisen menetelmän tai kirurgisen toimenpiteen avulla.

Suola abortin toiminnan periaate

Suolaveden abortin alussa lääkäri pumpasi pois noin kaksisataa ml amniotti-nestettä lapsivuodesta, sen sijaan pumpattiin samaan määrään suolaliuosta. Siten lapsi on suolaliuoksessa ja kuolee muutamassa tunnissa. Kuoleman syyt ovat lukuisia palovammoja, myrkytystä, verenvuotoa aivoihin.

Poistuminen lapsesta kohdussa tapahtuu pääsääntöisesti yhden päivän kuluttua kuolemasta. Kummallista kyllä, mutta on olemassa tapauksia, joissa suolalla tehtyjen aborttien jälkeen lapsi on edelleen elossa, mutta valitettavasti se on edelleen kelvoton. Tällaiset lapset näyttävät kaloiltaan kiehuvan veden kanssa.

Lääkärit ovat yrittäneet olla käyttämättä tätä menetelmää monien vuosien ajan. Tähän mennessä suurin osa abortista tehdään kirurgisesti. Lapsi on hajonnut, eikä hänellä ole mahdollisuutta selviytyä.

Tärkeitä kohtia

Päättäessään tällaisesta askeleesta, naisen pitäisi ymmärtää, että myöhäiset raskaustutkimukset osoittavat, että lapsi on lähes kokonaan muodostunut ja abortti suolaliuoksella tuo hänelle helvetin kärsimyksen. Jotkut naiset, jotka kokivat tämän kauhean menettelyn, kertoivat tunteistaan ​​sen jälkeen, kun he olivat ottaneet käyttöön suolan liuoksen. Joten he väittivät, että vauva alkaa alkaa käytännössä murtautua näiden kauheiden kärsimysten välttämiseksi. Naisilla tällainen menettely aiheuttaa usein psykologisia ongelmia. Tämä ei ole yllättävää. Abortti on jo ruumiin ja psyyken trauma ja jopa tällainen barbaarinen menetelmä ja vielä enemmän. Nykyajan lääketieteessä ja farmakologiassa ei ole välttämätöntä saattaa asia tällaiseen epäinhimilliseen tapaan keskeyttää raskaus.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

43 − 42 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: