Takiainen lehti kipua nivelissä | designremont.net

Takiainen lehti kipua nivelissä

takiainen lehti kivun kipuihin

Takiainen on yksi perinteisen lääketieteen resepteistä. Erityisesti takertumalevää käytetään kipuissa nivelissä, koska tähän orgaaniseen raaka-aineeseen perustuvat valmisteet taistelevat tehokkaasti tulehdusprosesseista. Tietenkin tällaiset keinot eivät kykene täysin parantamaan niveltulehdusta tai niveltulehdusta, mutta jopa konservatiivisessa lääketieteessä niitä pidetään erinomaisena hoitomenetelmänä.

Onko burdock auttaa nivelkipu?

Kyseisen takaaja-aineen hyödyllisten ominaisuuksien joukossa on veden ja suolan metabolian säätely kehossa. Tämä takaa liiallisen nesteen ja mineraaliesiintymien nopean poistamisen nivelistä.

Lisäksi takiainen tunnetaan sen analgeettisesta ja anti-inflammatorisesta vaikutuksesta, kyvystä parantaa rasvaisten kudosten tilaa, edistää niiden regeneroitumista ja synovial-nesteen tuottamista.

Kuinka käyttää rasva-lehtiä nivelkipuihin?

On olemassa monia reseptejä takiainen. Yksinkertaisimmat versiot ovat tuoreista takalalvien lehdistä tehtyjä pakkauksia. Niitä esikuumennetaan ja kevyesti vaivautetaan mehuksi, sitten levitetään vaurioalueelle ja kääritään sellofaanilla ja villaisella kankaalla. Tällaiset menetelmät auttavat lievittämään niveltulehduksen ja nivelten oireita ensimmäisestä istunnosta.

Myös suosittu on polvikipuun kohdistuva kohtelu, joka on helppo tehdä kotona.

Reseptilääke

ainesosat:

  • Tuorepuristettua mehua lehtipuista - 0,5 l;
  • alkoholin lääketiede - 100 ml;
  • luonnon kalkkihunaja - 500 ml.

Valmistus ja käyttö

Jotta saat mehua, sinun on huolellisesti pestä kuormalavojen lehdet, jauhaa niitä lihamyllyssä tai tehosekoittimessa, laita vyötärö seoksiin ja purista se hyvin. Nykyiset komponentit on sekoitettava ja ravistettava suljetussa säiliössä kolmen minuutin kuluessa. Tuote on välittömästi valmis käytettäväksi voiteiden, puristusten ja hankautumisen muodossa. Sitä voidaan säilyttää jääkaapissa pitkään, noin 2 vuotta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: