Harjoittelee valmentajaa vatsaan

harjoituksia valmentajaa varten laihtumiseen vatsaan

Ne, jotka haluavat tulla kauniin ja litteän vatsaan omistajiksi, kehotetaan kiinnittämään huomiota tehokkaisiin harjoituksiin fitballissa. Tällä pallolla on monia harjoituksia, joista voit tehdä kotikäyttöön sopivan kompleksin.

Monimutkaiset harjoitukset fitboli laihtuminen

Harjoitusta suositellaan toistettavaksi 15-20 kertaa ja useissa lähestymistavoissa. On tärkeää lisätä säännöllisesti kuormitusta sekä muutosharjoituksia niin, että lihaksia ei käytetä eikä lopeta vastaamista. On tärkeää, ettei täyttöpallot täyttyvät, ennen kuin se pysähtyy.

Tehokkaat harjoitukset vatsaontelon painonpudotukseen vatsaan:

 1. curling. Tunnetuin ja tehokkain harjoitus, jonka suorituskykyä varten on tarpeen istua pallolla selkääsi ja laittaa jalat niin, että on oikea kulma sylissäsi. Risti aseita rinnassa ja kierrä. On tärkeää löytää asema, joka auttaa säilyttämään tasapainon. Kuorman lisäämiseksi on tarpeen kiinnittää polvet polvistettu pyyhe.
 2. harjoituksia fitbaliin laihtumiseen vatsa1

 3. Kehon joustavuus. IP - laita jalat palloon, mutta kädet lepäävät lattialle, ottamalla "palkin" paikan. Tehtävä on tuoda fitball lähemmäksi itsesi, taivuttamalla kehon 45 asteen kulmaan ja painottaen sukkia. Tämän jälkeen palaa IP-osoitteeseen.
 4. harjoituksia fitbel laihtumiseen belly2

 5. "Hiihtäjä". Hyväksy PI: stä, kuten edellisen harjoittelun kohdalla vatsaan, aseta jalat hartioiden leveydelle. Tehtävä on kuljettaa ratsastaa tavalla ja toisella, laskemalla jalka alas, mutta ei asettaa sitä lattialle. Huomaa, että vain lantion pitäisi olla liikkeessä. On tärkeää hengittää normaalilla tahdilla.
 6. harjoituksia fitbel laihtumiseen belly3

 7. Polven vetäminen. IP - seisoo palkissa, mutta vain tällä kertaa sinun pitää laittaa kädet palloon, lukittanut ne lukkoon. Tehtävä - nopea tahti, vedä pallo vasempaan tai oikeaan polviin.
 8. harjoituksia fitbel laihtumiseen belly4

 9. Monimutkainen "polkupyörä". Haluan heti kertoa, että tätä harjoitusta on vaikea toteuttaa, mutta tulos on upea. Aseta itsesi lattialle, lukitse kätesi lukkoon ja vie hänet pään suuntaan kyynärpäät eri suuntiin ja jalkojen väliin kiristä pallo. Nosta jalat ylös ja vedä sitten kyynärpää vastakkaiseen polviin.
 10. harjoituksia valkaisuun laihtumiseen belly5

 11. Skew kiertyy fitballissa. Tässä harjoituksessa naiselle fitball lihasten stabilisaattorit osallistuvat. Palloon, anna vatsasi, venyttää jalat ja laita varpaat lattialle. Aseet johtavat linnassa päähän. Tehtävä on nostaa ylävartalon yläosaa fitballista ja kääntää olkapäät vasemmalle puolelle ja palaa sitten FE: hen. Toista sama toisessa suunnassa.
 12. harjoituksia vaatetukseen laihtumiseen belly6

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: