Miten syödä kunnolla paastoa laihtua?

miten syödä oikein postissa laihtua

Ravitsemusterapeuttien mukaan viesti on erittäin hyödyllinen. Tarttuu siihen, voit puhdistaa ruumiin toksiinien ja toksiinien. Mutta usein jotkut ovat myös kiinnostuneita siitä, miten syödä oikein paastoa laihtua.

Esitysvalikko viestiin

1 viikkoa paastoa voit laihtua 1-2 kiloa. On erittäin tärkeää juoda riittävä määrä vettä, teetä (vihreä, musta ja yrtti) sekä ruskohiuksinen liemi.

Arvioitu päivittäinen menu jälkeisessä: Aamiainen - osa vähärasvaista hirssi puuroa lisäämällä kurpitsan ja omena, ja kuppi teetä. Lounas - vähärasvainen borsch, jossa on vähimmäismäärä perunaa, tuoreen kaalin salaattia, sipulia ja porkkanoita. Snack - osa sieniä sisältävistä perunoista sekä kuivatuista hedelmistä valmistettuja makeita sokeria lisäämättä. Paistettua riisiä porkkanoilla ja sipulilla, kourallinen karpaloita ja teetä.

Nopeat elintarvikkeet

Paasto liittyy ehdoton poissulkeminen ruokavaliossa kaikenlaisten liha, siipikarja, maito ja maitotuotteet, kala, kananmunat ja eläinrasvaa. Se mitä sinun täytyy syödä toimistossa, saada paremmin, mutta pääsääntöisesti heitetty pois paino palaa kostamaan ensimmäisen kahden viikon kuluttua syömisen vähärasvaista elintarvikkeita. Tämä voidaan välttää, jos et palaa jyrkästi raskas rasvaisiin elintarvikkeisiin.

Kysyessän, miten syödä paaston aikana laihtua, on tärkeää ymmärtää, että oikea ravitsemus tulee tapana. Tallenna kuva sallivat hylkäämisen paistettuja ja savustettu elintarvikkeita, rajoittaa suolaa ja sokeria sekä noudattamista jaetulla teholla - vähintään 6 kertaa päivässä pieninä annoksina.

Paasto, sinun on myös tarkasti valvottava kalori ruokia: keitettyä ja raakoja kasviksia on parempi täydentää vilja, jotka ovat runsaasti hiilihydraatteja hyödyllistä, hyvin imeytyy elimistöön. Koska nopeuden lähes täydellisesti pois valikosta miten syödä aikana nopeasti laihtuaeläinproteiineja, ne voivat korvata puutteensa rikastuttaen ruokavaliota soijan ja muiden palkoviljelmien kanssa. Soijaproteiinilla on aminohappokoostumus hyvin lähellä proteiinia, joka sisältyy eläinperäisiin tuotteisiin. Lisäksi postia suositellaan lepoamaan enemmän ja kävelemään raitisessa ilmassa. Tämän ansiosta elimistö pystyy helposti kantamaan proteiiniruokien puutteen.

Muuten, niille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten syödä pysty laihtua, on syytä huomata, että asianmukaisesta järjestämisestä virtaa ei vain päästä eroon ylimääräisiä kiloja, mutta edistää normalisoitumista verenpaine, parantaa maksa ja sappirakko.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: