Olgan Leipäruokavalio – valikoima viikolle

leipä ruokavalio olga kertaa menu viikon

Monet ihmiset haluavat syödä leipää ja laihtua. Jos tarkastelet monien ruokavalioiden sallittujen tuotteiden luetteloa, leipomotuotteet ovat ensimmäinen tabu. Niinpä ei pidä israelilaista ruokavalioainetta Olga Razia, joka loi leivän käytön ruokavalion.

Olgan ruokavalio "Syö leipää ja ohutta"

Eräässä hänen haastatteluissaan ravitsemusterapeutti kertoi suorittavansa tutkimusta, joka perustui elintarvikkeiden ja happamuuden hormonien - serotoniinin välisen suhteen selvittämiseen. Tämän seurauksena kokeet ovat osoittaneet, että henkilö on hyvin onnellinen ja täynnä leipää syömisen aikana.
Rationationin perussäännöt:

  1. Osuus viljan ruokavalio valikko Olga Kerran viikossa, tulee ottaa huomioon, että naisen pitäisi syödä päivittäin 8-12 viipaletta leipää vähäkalorinen (enintään 45 kaloria per siivu), raja miesten hieman - 12-16 viipaleita.
  2. Leipää käytetään voileipien valmistamiseen, esimerkiksi kasvien kaviaarin leviämiseen päälle tai asettamasta pala kevytkalaa tai kanaa.
  3. Leipäruokavalion tärkeä sääntö Olga Raz Kestner laihtuminen - ei nälkään. Siksi sinun on syötävä 4-5 tunnin välein, vaikka et halua.
  4. Valikossa on sallittua lisätä vihanneksia lukuun ottamatta tärkkelysruokia (perunoita ja papuja). Ne voidaan syödä raakana, haudutettuna tai keitettyinä.
  5. Voit myös syödä hedelmiä, esimerkiksi sitrushedelmiä, hapan omenat ja päärynät, persikat, kiivi jne.
  6. Päivittäin valikossa on oltava 200 grammaa fermentoituja maitotuotteita.
  7. Illalla kannattaa ottaa vitamiineja ja kalsiumia.
  8. Suurta merkitystä on veden tasapainon tukeminen. Tämän seurauksena sinun pitäisi juoda vähintään 1,5 litraa nestettä päivässä. Ei ole vain tavallista vettä vaan myös teetä, mehua ja liemiä.
  9. Kielletty luokka sisältää tällaiset tuotteet: rasvaiset kastikkeet, alkoholi, sokeri, maito ja voi.
  10. Makea hammas myös on mukava bonus: kerran 14 päivää sinulla on varaa osa suosikki jäätelöä. Normaaleina päivinä voit syödä karkkia sokerivaiheella.

Jos noudatat kaikkia sääntöjä, silloin viikossa voit laihtua 3 kg. On tärkeää sanoa, että leipäruokavalio on vasta-aiheinen ihmisillä, joilla on krooninen koliitti, koska se voi johtaa suoliston ärsytykseen. Et voi käyttää tätä tapaa laihtua raskaana oleville ja imettäville naisille.

Olgan leipäruokavalion valikko näyttää tältä:

leipä ruokavalio olga kertaa menu viikolla1

leipä ruokavalio olga kertaa menu viikolla2

Hyvien tulosten saamiseksi kannattaa syödä vähintään 4 viikkoa. Periaatteessa voit nauttia ruokavaliosta koko elämäsi. Tässä tapauksessa 2 leipää on korvattava 1 rkl. keitettyä pastaa, papuja tai 2-3 s. puuroa. Voit myös käyttää peruna tai keitettyä maissia korvaavana.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: