Limassol – rannat

Limassolin rantoja

Rannikko Limassol on toiseksi suurin kaupunki saarella (Nicosia) ja yksi suosituimmista Kyproksen lomakohteista. Kaupungin nimi tarkoittaa "keskimääräistä", niin tärkein ominaisuus Limassol on kätevä matkailijan sijainnin, se on samalla lähellä niin kiinnostavia paikkoja uteliailta katseilta, antiikin Amathus, Pafos ja Ayia Napa.

Ilmasto

Limassolin ilmasto on tyypillinen Välimeri. Vaikka Limassol onnekas, tk. Troodoksen vuoristokompleksi tarjoaa kaupungin hieman viileyttä. Kesä on kuiva ja kuuma, talvi on lyhyt ja tarpeeksi lämmin. Ja keväällä ja syksyllä on yleensä paras lämpötila (ei uinti meressä, tietenkin, mutta kävely ja tutkia saarta). Jos aiot Kyprosta vain lomailijana, tulkaa kesäisin. Muutoin et voi uida, vesi on liian kylmä käyttämättömälle henkilölle.

Talvella se on tuulinen ja kostea, mutta kyproslaiset eivät tiedä kovia kylmää. Maaliskuussa keskilämpötila on 20 ° C, mutta iltaisin on ukkosta. Limassolin kesäkuumennus alkaa huhtikuussa ja päättyy marraskuussa. Kesän puolivälissä lämpötila voi nousta 40 ° C: seen. Kesäaikaan satoi hyvin harvoin. Syksy täällä on nainen epäjohdonmukainen, joka vuosi sää muuttuu. Keskimääräinen vuotuinen lämpötila on 22 ° C.

Limassolin parhaat rannat

Perinteisesti kaikki lomailijat keskittyvät rannalle. Niitä on paljon ja kaikki ovat kunnallisia, toisin sanoen. ilmaiseksi. Maksetaan vain lisäpalveluista: aurinkotuoleja, pyyhkeitä, sateenvarjoja, mutta valinta on maksaa tai ei maksa, se riippuu sinulle. Rannat ovat hiekkaisia ​​ja hiekkarantoja. He sanovat, että hiekka ei ole yksinkertainen, vaan vulkaaninen, joka sisältää kiviä. Siksi Kyproksen rantaan jäävä iho kertoo paljon kiitoksia. Limassolissa parhaita paikkoja rentoutumiseen ovat:

  1. kuriositeetti. Epäilemättä yksi Limassolin kauneimmista rannoista on Curio. Se sijaitsee 20 km päässä kaupungin muinaisen kaupungin alueella, jolla on samanlainen nimi. Paljon vihreää, kirkasta merivettä ja miellyttävää hiekkaa - ensimmäinen asia, joka saaliin silmään, saapui ensin Curion turistille. Se on tarpeeksi pieni, joten et voi pelätä lasten lähteä rannalle. Mutta varokaa: meri on usein levoton tässä rannikolla. Chris Blue Bech Cafe, jolla on koko ranta-infrastruktuuri, jättää myös hyvän vaikutelman. Muuten, Curion vieressä on mansikka-istutus. Se on täällä, että ystävät marjoista ja pystyvät ottamaan sielusi.
  2. Lady's Mile Beach. Yksi Limassolin parhaista maaseudun rannoista on Ladys Mile. Älä kuitenkaan unohda ottaa sateenvarjoa; Kasvillisuus on harvinaista, ja aurinko paeta karkeasti. Muussa rannassa on melko viihtyisä, useita tavernoja ja kahviloita. Rannalla ei ole syvää, joten rohkeasti mennä tänne lasten kanssa.
  3. Dasoudin uimaranta. Jos valitset kaupungin rannoilta, Dasudi tulee olemaan win-win -vaihtoehto. Miellyttävä virkistyskohde, jossa on pieniä Kyproksen keittiön ruokia ja vesiurheilua.
  4. Kuvernöörin ranta. Todellinen löytää viehättävien paikkojen fanit ovat kuvernöörin ranta. Hiekka täällä väreissä muistuttaa noki, ja taustalla valkoisia kiviä näyttää enemmän kuin vain mielenkiintoinen. Ja kyllä, sen sijaan, että käytät tavattoman "auringossa valehtelevaa", voit harjoitella snorklausta, kalastusta tai sukellusta. Se on hyvin helppo päästä kuvernöörin rannalle: 30 km Larnakaan, ja olet paikalla.
Kourionin uimaranta Naisten Mile Beach
Dasoudin uimaranta Kuvernöörin ranta
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: