Fur Coat | designremont.net

Fur Coat

mouton-takki

Ylelliset ja hienot turkislakat kuten aivan naiset. Niiden kuninkaallinen suuruus ja kaunis ulkonäkö luovat vain hurmaavan kuvan, mutta myös hyvällä tuulella, miellyttävän ja lämmittäen fashionista. Runsaan valikoiman joukossa on erittäin suosittuja moutonin turkkeja. Näiden tuotteiden etu on ilmeinen. Ensinnäkin ne ovat erittäin lämpimiä ja voivat lämmittää omistajiaan jopa vaikeimmassa talvella. Toiseksi ne ovat kevyitä, ja sitä arvostetaan erityisesti pienoiskoossa ja haavoittuvissa muodikkaita naisia. Kolmanneksi - tämän turkiksen hinta on edullisempi, toisin kuin muilla turkistuotteilla.

Tyylikkäät turkislakat leikkaavasta moutonista

Muista, että Mouton on lampaanvilla, jolla on ainutlaatuinen hoito. Se on viimeistely, jonka ansiosta nämä tuotteet näyttävät jaloilta ja hienolta. Tärkein asia, joka voi johtaa ostajan harhaan, on lehmännahasta luontaisten kiharien puuttuminen. Strung moutonilla on suora pino, koska se voi sekoittaa muiden turkisten kanssa.

Näiden epätavallisten nahkojen värjäys ja niiden käsittely mahdollistavat todelliset ihmeet, ja vain asiantuntijat voivat löytää eroja. Esimerkiksi tyylikkäät ystävät pitävät turkisnahkaa moutonista, joka leikataan minkillä. Tällainen mekko luoda upea ulkoasu ei ole vaikeaa.

Koska tällaista turkista pidetään kevyempänä vaihtoehtona, on usein kysymyksiä siitä, onko turkki lämmin leikkausmoutonista? Ensinnäkin, älä unohda, että perusta - luonnollinen lampaannahka, joka on kuuluisa lämpöä. Toiseksi paljon riippuu materiaalin tuotannosta. Ja raskas turkki ei aina eroa sen lämpenemisominaisuuksilla. Mitä paremmin takki on, sitä kevyempi ja lämpimämpi.

Kylmimpiä kausia varten on suositeltavaa antaa pitkänomaisia ​​tuotteita, joissa on huppu tai turkis kaulus. Esimerkiksi se voi olla A-line-malli, harmaa väri, painikkeilla kiinteä ja täydennetty tilavilla yläpuolisilla taskuilla. Naisellisen ja upean kuvan luomiseksi täydellinen malli on malli, jossa on vyö ja kaulusjalusta.

turkki takkiin paitainen mouton coat2 paita mouton coat3
paitainen mouton-takki4 paita mouton coat5 turkki takertumisesta
paitainen mouton-takki7 paitainen mouton-takki8 turkki takkiin
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 33 = 43

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: