Kengät ilman selkää

Kengät ilman selkää

Keväällä-kesäkaudella johtavat jalkineiden tuotemerkit tarjoavat muotimaailmalle uuden suuntauksen: kengät, joilla on avoin kantapää. Kyse ei ole tossuista ja rannekkeista, vaan todellisista kengistä, joita voidaan käyttää gala-tapahtumissa ja juhliin. Kengät, joilla ei ole taustaa, kuulostavat korvillemme melko eksoottisia, ja se on "muuli" (latinalaisesta "mulleus" - ajattelijasta). Muotin historioitsijat väittävät, että aikaisemmat muulat olivat olleet filosofian ja muiden tieteiden opiskelijat. Myöhemmin pehmeät kengät ilman selkää juurtuivat idässä ja Euroopassa, missä niitä kutsuttiin nimellä "babushi".

Tänään kenkiä, joilla on avoin kantapää, kutsutaan usein "tukkeiksi".

Kokoonpano

Tällä hetkellä muulet ovat edustettuina useilla tuotemerkillä. Louis Vuitton on julkaissut kengät denim päälliset ja puupohjat Dries van Noten - kudosmalleissa, kuten sheiks Marc by Marc Jacobs - hieno tossut korkokengät, ja Rochas Resort - tyylikäs kengät ruskea nahka.

Suunnitelluista ominaisuuksista riippuen muulet ja tukokset voidaan ehdollisesti jakaa ryhmiin:

  • avoimella tai suljetulla kärjellä;
  • paksulla karkealla pohjalla tai ohuella kiilalla;
  • terävät nokka-mallit;
  • paksu kantapää tai tyylikäs hiusneula;
  • koristeltu nauhat, hihnat, perforaatiot.

Kaikki nämä mallit täydentävät täydellisesti kesävaatekaappia ja niitä voidaan käyttää päivittäisissä ja tiukoissa asuissa.

Mitä käyttää naisten kenkiä ilman selkää?

Kengän mallista riippuen se voidaan yhdistää erilaisiin asuihin. Klassiset, terävät nenäiset muulet hiusneulalla ovat toivottavia käytettäväksi housujen ja tiukat hameet. Sabot paksuilla pohjalla sopii etno-tyyliin, ja tekstiili-kengät, joilla on runsaasti kirjonta, ovat hyvä lisä illan kuvaan. Ainoa asia, joka on hylättävä, on pitkät jalat. He tarttuvat jatkuvasti kantapään ja kengän väliin, mikä aiheuttaa paljon haittaa.

Kengät ilman selkää 1 Kengät ilman selkää 2 Selkätön kengät 3
Kengät ilman selkää 4 Takana olevat kengät 5 Kengät ilman selkää 6
Selkätön kengät 7 Kengät ilman selkää 8 Takana olevat kengät 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 18 = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: