Ketun korkit | designremont.net

Ketun korkit

Ketun korkit

Talvi ei ole kaukana, ja meille on niin tärkeää, että lämmitämme itsemme tämän vuoden aikana, mutta myös katsomme houkuttelevalta, tyylikkäältä ja naiselliselta. Ketun tai mustan-ruskean ketun turkki on erittäin suosittu muoti-naisten keskuudessa, koska se näyttää erittäin tyylikkäältä, kalliselta ja edustavalta. Toinen tekijä, joka houkuttelee tyttöjen huomion tälle tuotteelle on pitkä pörröinen turkis, jossa on kauniita harmaavalkeita ylivuotoja. Varsinkin tehokkaasti ketunvärisen naisen hattu näyttää talvinen aurinkoinen päivä, jolloin voit nauttia tämän vaatekappaleen väreistä kirkkautta ja rikkautta.

Talvi naisten kattia valmistetut hatut

Fox-hattujen osto on sinulle todellinen lahja, koska turkistuotteen tarkoituksena on suojata sinut pakkasilta ja olla lisävaruste, joka korostaa kasvosi kauneutta ja antaa sinulle entistä enemmän luottamusta naiselliseen vastustamattomuuteenne.

Käärmeistä valmistetut suuret turkis hatut menevät lähes kaikille heikomman sukupuolen edustajille. Kun laitat tällaisen hattun, tunnet heti, miten muunnetaan. Älä unohda tämän lisävarusteen oikeaa yhdistelmää talvivaatekaapin kanssa. Koska ketunvilla on pitkä kasa, on tarkoituksenmukaisempaa, ettei ylikuormita kuvaa ja pidä enemmän laakonista päällystä. Yhdistetty untuvatakki on myös melko yleinen vaihtoehto, jota voimme nähdä kaupungin kaduilla.

Ketun hattu-korvalehti sai tyttöjen keskuudessa suosion yli ensimmäiselle kaudelle, ja se pysyy varsinaisena päähineenä tänä talvena. Sitä voidaan käyttää kahdessa versiossa - irrotetuilla korvilla tai solmuilla pään takana, ne kaikki näyttävät hyvältä päivittäisillä sipuleilla.

Turkiksen korkki on säilytettävä kuivassa ja ilmastoidussa huoneessa, joka on asetettu erityiseen kengään tai sylinteriin, niin suosikkituotteesi toimii useamman kuin yhden kauden ja sopii erinomaisesti joka talvi.

Turkisverhot 1 Turkisverhot 2 Turkisverhot 3
Turkisverhot 4 Turkisverhot 5 Turkisverhot 6
Turkisverhot 7 Turkisverhot 8 Turkisverhot 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 − 30 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: