Mekko hihnalla | designremont.net

Mekko hihnalla

pukeutua hihnalla

Mekko hihnatyylillä - muodikas pukeutumistyyli tulevalle kesäkaudelle. Avoin hartiat, korostavat kaula näyttävät naisellinen ja seksikäs lisäksi kuuma päivä, tämä malli on erittäin tervetullut.

Mekot, joissa hihnan silmukka - luomisen historia

Ideana mekko ei ole uusi, ensimmäistä kertaa tämä tyyli julkaistiin jo 20-luvulla. Se esitettiin hänen kokoelma kuuluisan muotisuunnittelija Madeleine Vionnet, hän otti hänet iltapuvussa, koska sääntöjen mukaan tuolloin mekko paljas selkä ja hartiat, käyttää päivällä ja ilman syytä, sitä pidettiin huonona käytöksenä.

Soitti Madeleine dress-silmukka hihnat oli ylellinen, se osoitti kaikki viehätys kaunis hahmo, kaulassaan oli pieni solki. Hieman myöhemmin, Coco Chanel nosti ajatuksen. Hän käytti hihnan silmukkaa osana uimapukujen ja leningien suunnittelua joka päivä.

Huolellisesti suosittu tämän mekon mallin teki Merlin Monroe, kun se ilmestyi se näytöille.

Mekko hihnalla - mitä pitää käyttää?

Tällä vaatteella on tällä hetkellä monia muunnelmia. Se voi olla pitkä, lyhyt, midi. Hänen helmaansa on usein muodoltaan hehku, samanlainen kuin se, joka paisui kuuluisan kuvan Marilyn Monroesta. Myös hämähäkin silmukka näyttää suoralta tai sopivalta pukeutumiselta. Halter-silmukka ei ole erottaa mielikuvitus suunnittelijat luomiseen leikkaus - se voi olla pyöreä, ja V-muotoinen, on telineeseen. Ja todellakin olkahihna silmukka tehdään yhtenä leikkaus ja kaksinkertainen, jonka päät on kiinnitetty sivussa tai takana.

Tämä mekko vaatii huomiota vaatteiden, lisävarusteiden ja kenkien valinnassa:

  1. Bra hihna kiinni mahdotonta hyväksyä itseään kunnioittava nainen, joten pukeudu olkaimet, silmukka ostaa alusvaatteet silmukka niskaan tai ristiin menevät olkaimet poikki rintaansa. Bra-olkaimeton tai liimattu kupit voivat myös auttaa sinua näyttämään täydellisiltä.
  2. Suunnittelijat eivät suosittele tämän kaulaliinan koristelua. Tässä tapauksessa voit rajoittaa itseäsi korvakoruihin ja rannekoru.
  3. Kengät ilta mekko hihnat silmukka on parempi valita korkokengät sopivat jokapäiväiseen puukenkiä, sandaalit, sandaalit.

Älä unohda pukeutumiskoodia. Kun aiot laittaa tämän pukeutua työhön tai yrityksen kokoukseen, ajattele, miten voit kattaa olkapäät. Ehkä muuten kevyt takki tai pusero.

mekko helmillä silmukalla1 mekko helmillä loop2 mekko helmillä silmukalla3
mekko helmillä loop4 mekko helmillä silmukalla5 mekko helmillä loop6
mekko helmillä silmukalla7 mekko helmillä silmukalla8 mekko helmillä silmukalla9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 + = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: