Musta sarafan – yleismaailmallinen asu kaikissa tilanteissa

Musta sarafan - yleismaailmallinen asu kaikissa tilanteissa

Klassisen asteikon tummaa sävyä on aina pidetty yleismaailmana, joka on sekä ilta että arkipäiväinen vaatekaappi. Kaikki tällaisen väriratkaisun viehätys sen turvalaitteessa ja samalla eleganssia. Erityisen selvästi korostaa tällaisia ​​ominaisuuksia musta mekko - tyylikkäät vaatekappaleet, jotka sopivat kaikkiin tyyliin ja tyyppisiin kuvioihin.

Musta sarafans 2017

Ei mitään, legendaarinen Coco Chanel suositteli tummaa yksiväristä, joka tunnistaa nykyään muodikkaan ranskalaisen talon hienostuneen tyylin. Tähän mennessä trendikäs musta sarafan 2017 pidetään yhtenä vaatekaappien menestyksekkäimmistä osista johtuen sen monipuolisuudesta kausiluonteisuuden, ulkonäön ja tilan suhteen. Suunnittelijat tarjoavat laajan valikoiman kauniita ja naisellisia malleja. Mutta tyylikkäimmät ovat:

 1. Musta mikro-sundress. Tänä vuonna, erityisesti muotinäytöksissä, tuotteet ovat erittäin lyhyitä. Tällaisten tuotteiden hame kattaa vain puolet reisistä, mikä korostaa tyylin seksuaalisuutta ja rehellisyyttä.
 2. musta sarafans 2017

 3. Aurinko. Lennä leveä helma kilpailusta monipuolisen valikoiman taustalla. Hame-aurinko täydentää yksiosainen suljettu leikkaus tai se on esitelty kahdella hihnalla.
 4. muodikas musta sarafan 2017

 5. Yksi olkapää. Mikä tahansa muotoilun epäsymmetria auttaa kiinnittämään huomiota. Tyylikäs trendi tällä kaudella oli yksikaistaisia ​​malleja.
 6. musta sarafans

 7. muuntaja. Kyky muokata vaatteita auttaa pysymään erilai- sina ja tyylikkäinä ja minimaalinen budjetti ja ostosten ajankohta. Mielenkiintoisia muuntajia täydentävät leveät pitkät hihnat, jotka voidaan kiinnittää standardin mukaan olkapäillä, kaulan ympärillä tai fantasialla muunneltavilla yhdellä olalla, hihnoilla ja muilla.
 8. musta sarafaani kesällä

Muodikas musta sarafans

Jos luulet, että yksivärisen tumman väriset, avoimet väriset leningit ovat tylsiä suunnittelussa, uusimmat kokoelmat hälventävät hämmennystäsi. Tänään suunnittelijat ovat kiinnostuneita fantasiaa valittaessa kangasta, mieluummin tiheä ja läpinäkyvä materiaali, kiiltävät, sileät ja kohokuvioidut kuvioita. Kukaan ei peruuttanut tyylikkäitä tulosteita ja kuvioita, joista suosituimpia ovat herkät kultakirjonta ja geometriset abstraktiot. Ja korostamaan kuvan naisellisuudesta ja näyttävyydestä, kiinnitä huomiota sellaisiin kauniisiin mustan sarafaaneihin:

 1. Iltahaarafanit, mustanväriset. Illan tyylikkäälle sipulille todellinen ratkaisu oli sifonki-, silkki- ja guipure-malleja. Suosituimmat ovat kreikkalaisen tyylin tyylit, lentävät trapetsit ja rehevä leikkaus.
 2. muodikas musta sarafans

 3. Leveät hihnat. Käyttämällä vaatteiden yläosaa voit säätää kauniisti olkapäätä. Leveät hihnat auttavat visuaalisesti kapeita hartioita ja korostavat feminiinisiä rintakehyksiä.
 4. kaunis musta sarafans

 5. Knits. Yksinomainen muotoilu löytyy langoista valmistetuista malleista. Villa ja akryyli lisäävät mukavuutta kuvaasi kylmässä kaudella. Kesällä puuvillaa ja silkkiä pidetään merkityksellisinä pitsiompelun ja irlantilaisen pitsien tekniikassa.
 6. naisten musta sarafani

 7. Sulatus. Viime vuosien trendi oli sisustus laaja aallotettu röyhelö. Siipipukki sisustaa vaatteita hartioille, rintakehälle ja helmalle, korostamalla naisellinen siluetti ja mallintamalla hahmoa.
 8. musta kesä sarafans

Musta farkku mekko

Käytännöllisimmät ja mukavat vaatteet ovat denim-artikkeleita. Pimeässä värissä tämä valinta on luotettava mihin tahansa säähän. Denim-mallit ovat yleismaailmallisia ja muiden vaatekappaleiden valinnassa. Musta sarafan puseron alla lisää kuvaan kiinni pidetyn muistiinpanon. Yhdessä kirkkaiden T-paitoja ja T-paitoja, tämä vaatetus täydentää keulakivää. Muodissa klassinen musta sundress, jossa on suora hame ja neliömäinen rintalappu. Mielenkiintoinen ratkaisu on A-muotoinen lyhyt mekko ja minihame, jossa on pitkät hihnat. Todelliset jäänteet ja pitkä leikkaus - palavat tai suoraan painikkeilla.

musta farkku mekko

Musta farkku mekko

musta sarafanit tytöille

Musta neulottu mekko

Yhtä mukava ja toimiva malli on joustava jersey. Tällaiset vaatteet sopivat mihin tahansa muotoon sopeutumisen vuoksi siluettiin. Trendissä on musta sarafani hihnoilla. Tätä vaihtoehtoa ovat pitkät T-paidat ja lyhyet trapetsit. On mielenkiintoista tarkastella malleja, joissa ei ole rajoja, jotka suunnittelijat usein täydentävät röyhelöitä tai röyhtäyksiä. Naisellinen ja elegantti on kuva kreikkalaisen tyylin mekko, joka on vyötäröllä varustettu vapaa yläosasta ja helmasta.

musta sarathan olkahihnoilla

Musta neulottu mekko

musta neulottu sarafani

Musta sarafani pitsiä

Jos perustyylisi vastaa romanttista ja lempeää suuntausta, yhdistä tyylikkäästi nämä ominaisuudet käytännöllisyyteen ja kätevästi auttavat vaatteita pitsireunuksella. Hieno pitsikangas voi toimia pääntien, helmen, olkaimpana pitkin. Laimennetaan mallin monotoni valkoisella pitsiä. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen poistumaan. Kesäinen musta sarafani on esillä ja täysin nauhoitetut tuotteet. Muodin, neulotut kuviot, herkät tyylit, joissa on kontrasti tai monofoninen vuori, pitkät hihnat, lyhyet suorat leikkaukset.

musta sarafani pitsiä

Musta sarafani pitsiä

musta sarafaani kesällä

Nahka musta sundress

Lisää brutality, päättäväisyys ja seksuaalisuus kuvan avulla auttaa ihon tuotetta. Moderniin tapaan käytetään sekä luonnonmateriaalia että laadullisia korvikkeita, eko-nahkaa. Suunnittelijoille on tarjolla lakatut mustat sarafanit tytöille, variantti, jossa on kohokuvioitu kuvio, rei'itys ja tikattu materiaali. Luonnollinen muoto tahansa kuvassa on trapetsi, jossa on pieni pääntie tai syvä pääntie. Ihoa käytetään myös viimeistelyyn. Tiheitä inserttejä löytyy usein neulotuista, puuvilla- ja jopa sifonkituotteista.

nahka musta sundress

Nahka musta sundress

musta sarafanit tytöille

Musta sundress toimistoon

Pimeän hihaton mekon suosittu kohde on liikemies. Tiukka jouset sopivat erinomaisesti mustaan ​​toimistoon sarafaniin. Kuitenkin täällä myös suunnittelijat tarjoavat monia muunnelmia leikkauksista. Suosituin on yksinkertainen kapea siluetti, jonka pituus on midi. Tyylikäs yhdistelmä fantasia auttaa hihnaa hihnoissa. Mielenkiintoinen valinta on avoimet olkapäät, joka kompensoi täydellisesti valkoisen yläosan. Tyylikkään tyylien ansiosta muotisuunnittelijat kokeilevat selkeitä vaatteita takana. Kaarevat leikkaukset ja ristisidokset ovat ajankohtaisia.

musta sarafani toimistoon

Musta sundress toimistoon

musta toimisto sarafan

Mustat sarafanit täydelle

Tumma monofoninen vaatetus korjaa täydellisesti kolmiulotteisen muodon. Ensinnäkin naaras musta sarafan on täysin hudit ja ohut. Ja toiseksi valitsemalla onnistunut malli, voit korostaa etuja ja pehmentää puutteita. Ja tärkeimmät ovat tällaiset mallit:

 1. Korkea vyötärö. Tyylikäs, jossa on korkea istuvuus ja vapaa hame, helpottaa vatsa- ja reisien ylimääräisiä tuumaa ja korostaa rintakuvaa - täynnä muodikkaita naisia.
 2. mustat sundressit täyteen

 3. Purunpoisto. Houkutteleva rintakehä on toinen tapa lisätä seksuaalisuutta, joka häiritsee ei-toivottuja tilavuusalueita.
 4. naisten musta sarafani

 5. Asennettu siluetti. Naisellisuuden lisääminen ulkonäköön, on hyödyllistä korostaa vyötäröä. Asennetut mallit auttavat tekemään kuvion linjat tasaisemmiksi.
 6. kaunis musta sarafans

Millä tavoin musta sarafani on?

Yksi pimeiden kesämekkien tärkeimmistä eduista on niiden monipuolisuus vaatteiden ja lisävarusteiden valinnassa. Yksivärisen klassisen värin ansiosta tällainen vaatekaappi ei ole haastava yhdessä muiden palettien kanssa. Ja suosittuja sekoitettuja ohjeita auttavat tyylikkäästi korostamaan tyylin omaperäisyyttä ja omaperäisyyttä:

 1. Valkoinen paita. Klassinen ja win-win tahansa tilannetta pidetään kuva musta sarafan ja valkoinen päällä. Vakiopiraattorit valitsevat yksinkertaisen paidan, joka voidaan korvata puseroilla tai t-paidalla.
 2. musta sundress puseron alla

 3. Sandaalit ja sandaalit. Kesäkaudella kenkien valinta ei riipu tyylistä vaan olosuhteista. Aktiivisille kävelyretkille ja ranta-armeille malleja, joissa ei ole taustaa - röyhelöt, röyhelöt, tukkeutumat. Iltaisin ja romanttisen kuvan vuoksi on tarpeen valita siistit sandaalit tai sandaalit.
 4. mitä käyttää musta sundress

 5. Kirkkaat lisävarusteet. Laimennetaan yksivärinen ulkonäkö tarttuvilla lisäyksillä. Se voi olla kirkas käsilaukku tai runsaasti luonnonkivistä valmistettuja koruja.
 6. kuva musta sarafan

 7. Klassikoita tai urheilua? Vastaus tähän kysymykseen on jo tullut retoriikaksi. Jos laitat lenkkarit pimeään kesävaatteeseen, sitten vaatteet hankkivat käsityön tyylin. Yhdessä tiukoilla veneillä ja kytkimillä voit käydä liiketapaamisessa, illalla ja työssä.
 8. muodikas musta sarafans

Pitkä musta sarafaani

Kuvan hienostuneisuus ja tyylikkyys auttavat lisäämään pitkänomainen malli. Käytännölliseen muotoon sopivampia neulomalleja vapaita A-muotoisia tai epäsymmetrisiä siluetteja, leikattu ulkomaille. Tällaiset mustan sarafanit lattiassa ovat parempia täydentämään kenkiä tasaisella radalla - sandaaleilla tai lenkkareilla. Muodin, suorat ja lentävät hameet, jotka sopivat illan kuvaan tai romanttisiin kävelyihin kokoonpanoon sandaaleilla, siisteillä veneillä, kengillä laiturilla.

pitkä musta sarafan

Pitkä musta sarafaani

mustat sarafanit lattialla

Lyhyt musta sarafans

Lyhentyneet tyylejä ovat yleismaailmalliset. Kuvan tyyli mini-mekkoilla riippuu kengistä. Keds, lenkkarit, slip-ons, flip-flops ja traktorit lisäävät toimintoja, mikä on tärkeää päivittäisille aktiivisille sukkineille. Korkokengät, Oxford ja moccasin tekevät ulkoa hienostuneeksi ja hillittyksi. Muodin suorat ja A-muotoiset mustat kesän sundressit valmistettu tiheistä materiaaleista sekä lentävät hameet ja epäsymmetriset ohuet ja ilmavat kankaat.

lyhyt musta sarafans

Lyhyt musta sarafans

musta kesä sarafans

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

69 − = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: