reunattomat silmälasit

reunattomat silmälasit

Silmälasit, joissa ei ole vanteita, ovat viime vuosien kevät-kesäkauden trendit. Pääasiassa tässä ovat linssit, joista tulee huomion keskipiste.

Tänä vuonna suunnittelijoiden kokoelmissa on esillä silmälasit, joissa ei ole kehyksiä näkyville, että aurinkosuojamalleille.

Aurinkolasit ilman reunusta

Tämän vuoden uutuusluvista löytyy välttämättömästi muodikkaita lasit ilman reunusta. Ja yleisimmät lomakkeet ovat seuraavat:

  1. Pyöreät lasit ilman vanteita, He ovat olleet äärettömän suosittuja John Lennonin ajasta lähtien. Tänä kesänä heistä tulee jälleen todellinen hitti kaudelta. Tisadit, kuten niitä kutsutaan toisin sanoen pyöreiksi lasillisiksi, ovat ihanteellisia suorakaiteen muotoisten kasvojen omistajille.
  2. Toinen tämän vuoden trendi on aurinkolasit aurinkolasit, jotka ovat olleet suosittuja monien vuosien ajan. Tämän lisävarusteen toinen nimi on "pisaroita" johtuen niiden muodosta, jossa on hieman vino kulmakulma.
  3. Volumetriset lasit. Vaihtoehto ilman vannetta näyttää hyvältä, jos lasit ovat suuria.

Aurinkolasit ilman kehystä voi olla täysin läpinäkyvä, läpikuultava ja hieman tummennettu pimeni kokonaan. Linssit voidaan myös värjätä ja niillä on erilaisia ​​värejä: punainen, pinkki, sininen, keltainen, vihreä ja muut. Yksi muotivirtaukset viime kausina ovat lasit linssit, joilla otzerkalivayuschy vaikutus. Peilin linssit voivat myös olla eri värejä.

Silmät ilman kehyksiä näköön

Hellävarainen, huomaamaton kehys, jossa jäljitelmä hänen täydellisestä poissaolostaan, oli aina merkitystä naisten edustajille. Nainenlaseilla, joilla ei ole kehyksiä näön korjaukseen, voi olla erilainen muotoilu:

  1. Pisteitä, joilla on klassinen ilme ja jotka on tehty suorakaiteen muotoisina, hieman pyöristetyt reunat.
  2. Pyöreät lasit ilman reunusta näköön.

Tietenkin kaikki mallit, joilla on samanlainen muoto, esitetään myös ihmiskunnan vahvalle puoliskolle.

Reunattomat lasit näyttää hyvältä liike- tai romanttinen keula, ja vaatteita rento tyyli. "Älykkäät" lasit täydentävät täydellisesti tornin farkut. Toinen vaihtoehto olisi laittaa varma niiden Ensemble iltapuvussa "maxi".

Silmälasit, joissa ei ole vanteita, auttavat sinua täydentämään kuvaa ja tekemään sen täydelliseksi ja tyylikkääksi.

lasit ilman opravy1 lasit ilman opravy2 lasit ilman opravy3
lasit ilman vanteita4 lasit, joissa ei ole vanteita5 lasit ilman vanteita6
lasit ilman vanteita7 lasit ilman reunusta8 lasit ilman vanteita9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

29 − = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: