Rihanna on uimapuku | designremont.net

Rihanna on uimapuku

rihanna uimapuku

Aktiivinen käyttäjä sosiaalisen verkostoitumisen tähti, kuuluisa R'n'B laulaja Rihanna on viime aikoina laittanut kuvia uimapuku jälleen osoittaa usean miljoonan dollarin julkinen (mutta vain Instagram 40 miljoonaa. Käyttäjät sen tilannut) kaunis, äänisen elin ja tatuoinnit lonkat ja rintakehä.

Rihanna viettelevä bikinit

Amerikkalainen laulaja lomalla tyttöystävänsä, valokuvaaja Melissa Fordin, joka puolestaan ​​onnistunut tekemään paljon Ammattivalokuvia kuuluisuuksia. Joten, yhden valokuvan kauneutta Rihanna lekotteli auringossa vaaleanpunainen bikinit, jolla lasin viiniä, toisaalta - seksikäs musta bikinit seisoo keskellä juhlasali tai uiminen altaassa.

Rihanna on uimapuku, jossa on avoin selkä Rihanna vaaleanpunainen bikinit Rihanna musta bikinit
Rihanna musta uimapuku Rihanna viettelevä muotoja Rihanna-tatuoinnit

Ei ihme, mutta vain muutaman tunnin kuluttua näistä valokuvista onnistui pisteet yli 10 tuhatta tykkää. Mitä voimme sanoa, mutta laulaja, joka tuli viime vuonna maailman ensimmäinen esiintyjä, jonka myynti ylittänyt sinkkuja 100 miljoonaa., Osaa yllättää yleisö.

"Hot" kuvia Rihannasta rannalla

Kuinka julkkisi viettää lomansa? Näyttäisi, että 28-vuotias laulaja rakastaa levätä rakastetulle Barbadokselle. Viime aikoina hän vieraili kuuluisa karnevaali Kadoment päivä valoisassa uimapuku tyylikäs hiustenleikkuun ja meikki. Tyttö tietää, että se on aina valokeilassa, vaan siksi, vaikka noin ratsastaa kartonkia mela, edessä fanit ja paparazzi näytti aseistettu: Sunny Beach pukea ja tarvikkeet.

Lisäksi tämä ei ole ainoa aika, kun rannalla julkkis näytti enemmän kuin seksikäs ja naisellinen. Esimerkkejä tästä voidaan kutsua lukemattomiksi. Joten rentoutuen Thaimaassa, tyttö osoitti ohut hahmosi ja suussa sulavia muotoja, joilla oli musta uimapuku ja kudottu selälleen.

Mitä sanoa, mutta Rihannan kuvat rannalla ovat aina täynnä positiivista energiaa, sisäistä voimaa. Kirkkaat värit, tyylikkäät puvut, uskomaton kampaus, meikki, koristeet - kaikki tämä muistuttaa todellista sateenkaaria.

Rihanna keltaisessa uimapukussa Rihanna sisätiloissa uimapuku Rihanna vihreässä bikinissa
Rihanna cowboyhattu ja uimapuku Rihanna harjoittaa paddleboardingia Rihanna ui altaassa
Rihanna lomalla Barbadoksella Rihanna lomalla Thaimaassa Rihanna rannalla uimapuku
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: