Tennarit on piilotettu alusta

Tennarit on piilotettu alusta

Uudessa kaudella suosituimpia ovat piilotetut alustan kengät - lenkkarit, joita kutsutaan usein nimellä "snickers". Tällaiset jalkineet ovat menestyksekäs muotoilusuunnitelma urheilun ja naisellisuustyyppien symbiosina.

Mitkä ovat tennareita piilotetussa alustassa?

Lenkkitossut, joiden sisäpinta on erilainen, tunnetaan kätevästi, minkä ansiosta ne ovat saatavilla myös niille naisille, joiden vaatekaappi on täynnä kenkiä matalilla nopeuksilla, koska tällaisissa kennoissa oleva kiila ei tuntu mukavan istuimen ansiosta. Lisäksi tällaisissa kennoissa tasorengän kehityksen todennäköisyys vähenee ja jalat väsyvät paljon vähemmän tasaisiksi pitkäaikaisen kävelyn aikana. Urheilu ei vaadi yhdistelmää pelkästään urheilullisen tyylin kanssa. Nämä kengät näyttävät todellisilta mekkoilla, naisten legginkeilla ja shortseilla, mikä laajentaa tapahtumaa. Loppujen lopuksi tennarit, joilla on piilotettu alusta, voidaan käyttää paitsi farkkujen rinnalla myös päivittäisenä kengänä, mutta sopivat myös juhliin, ostosretkiin ja pitkiä kävelylenkkejä.

Toinen absoluuttinen plus tällaisista kengistä on se, että se sopii tyttöihin, joilla on jokin kuvio ihonväri. Kiilloltaan perinteiset kengät, olivatpa ne saappaat, kengät tai sandaalit, visuaalisesti lataavat tyttöjen jalat "raskas" pohjaan. Lenkkarit tasaisella alustalla, vuorostaan ​​johtuen suunnittelun suorituskyvyn monista muunnelmista tekevät naisten jalka tyylikkäiksi ja lisäksi jalat näkyvät visuaalisesti. Tämä ominaisuus tekee tästä kengistä jumalatar alhaisille tytöille sekä niille, jotka mieluummin kompensoivat ruokahaluisia muotoja kasvun visuaalisella kasvulla. Värivaihtoehtojen lisäksi niiden erilaiset yhdistelmät mallikanta on esitetty myös lenkkareiden muodossa piilotetulla alustalla, joka on koristeltu erilaisilla lisävarusteilla ja alkuperäisillä klustereilla. Suosituimmat ovat tennarit:

  • "tarranauhalla";
  • vetoketjulla;
  • soljilla;
  • nauhalla.
Tennarit piilotetussa alustassa 1 Tossut piilotetussa alustassa 2 Lenkkarit piilotetussa alustassa 3
Tossut piilotetussa alustassa 4 Tossut piilotetussa alustassa 5 Tossut piilotetussa alustassa 6
Tossut piilotetussa alustassa 7 Tossut piilotetussa alustassa 8 Tennarit piilotettuun alustaan ​​9
1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: