Turkki turkki Garioldi - Italia | designremont.net

Turkki turkki Garioldi – Italia

turkki turkki italia garioldi

Käytännöllinen ja kannattava hankinta talvella voi olla turkin turkki. Tyylikäs ja kaunis asia korostaa huomattavasti rakastajansa makua, rakkautta turkista ja ei vaikuta budjettiin.

Garioldi - valmistaja Italiasta

Tyylikäs naisten päällysvaatteiden italialainen valmistaja Garioldi ei kopioi maailman vaatteita ja luo omia alkuperäisiä mallejaan ottaen huomioon heidän kokemuksensa ja tietonsa.

On myös tärkeää, että yritys Garioldi ottaa huomioon erilaisten rikkauksien naiset - kokoelmissa näkyy hohdokkaat ja ylelliset takit sekä yksinkertaisemmat mutta vähäisemmät tuotteet. Yrityksen omistajat, jotka työskentelivät päällysvaateliiketoiminnassa, alun perin ottivat tällaisen asenteen - kiittää ei vain rikkaita, mutta myös vaatimattomampia materiaalisia naisia ​​kohtaan, jotta ne olisivat houkuttelevampia.

Muutamat ihmiset tuntevat tämän brändin Venäjällä. Italian yrityksellä on pieni tuotanto ja yhteydet pääasiassa säännöllisiin yhteistyökumppaneihin. Lisäksi hallinto ei pidä tarpeellisena käyttää paljon rahaa mainontaan, luetteloihin, osallistumiseen arvostettuihin maailman näyttelyihin.

Italian turkki Garioldi

Yrityksen suunnittelijat osoittivat maailmalle, että kauneus voi olla käytännöllinen. Fur turkki turkki Garioldi on erinomainen vahvistus tästä. Tämä vaatekaappi on erittäin hieno, näyttää epätavalliselta, mutta se ei voi vain näyttää. Garioldin turkista kaksipuolisessa turkissa voit ratsastaa autoon ilman pelkoa siitä, että turkki alkaa loistaa, on ryppyjä. Turkkipaidat sopivat jokapäiväiseen kuvaan ja menevät valoon.

Italian Garioldin turkki takaa tavanomaiset takit ja turkki:

  • ompelumateriaalien tärkein materiaali on korkealaatuinen polyesteri, joka pestään täysin pesukoneissa;
  • turkki useimmissa vaihtoehdoissa on irrotettu, paitsi helpottamalla hoitoa, mutta myös sallimalla tällaisen vaatekaappien käyttö sekä lämpiminä että huurteissa sääoloissa;
  • turkki ei ole ainoa eristys, Garioldi käyttää sintrausta kerroksena turkin ja kankaan välillä.

Yrityksen yleisimmin käytetty turkki on espanjalainen kani. Tämä turkki on lämmin, mutta edullinen. Mutta sisustuksen ulkoasun suunnittelijat Garioldi sallivat kokeilla kalliita ketun, ketun ja minkkien turkiksia.

turkki turkki italia garioldi1 turkki takki italia garioldi2 turkki turkki italia garioldi3
turkki turkki garioldi4 turkki turkki italia garioldi5 turkki turkki italia garioldi6
turkki turkki italia garioldi7 turkki turkki italia garioldi8 turkki turkki garioldi9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 45 = 50

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: