Vintage koristelu | designremont.net

Vintage koristelu

Vintage koristelu

Naisten vintage koruja on pieni murros aikaisemmasta aikakaudesta, joka, vaikka se oli kauan poissa, jätti vielä joitain yksityiskohtia meille, jälkeläisille.

Aikaisemmin vintage koruja voi ostaa kirpputoreilta tai löytää isoäidin rintakehistä ja äidin laatikoista. Tänään on olemassa koko erikoistuneita sivustoja, joita harjoitetaan tällaisten lisävarusteiden kaupassa. Tyylikkäät retrotyyliset koriste-esineet löytyvät verkkohuutokaupoista ja useista verkkokaupoista.

Miten valita koruja vintage tyyliin?

Ensin sinun ei tarvitse sekoittaa antiikki- ja vintage-koruja. Vintage-tyyliin kuuluvat koriste-esineet merkitsevät edellisen sukupolven alkuperäisiä koruja, joiden ikä on 30-60 vuotta. Antiikkiesineiden ikä alkaa 60 vuotta. Jotkut stylistit kutsuvat kuitenkin vintage-esineitä, jotka on luotu ennen kahdennenkymmenennen vuosisadan 80-lukuja. Mutta on yleinen sääntö, jonka mukaan vintage koruja jaetaan vuosikymmenien ajan.

Kun ostat retro koruja, kiinnitä huomiota seuraaviin parametreihin:

  1. Tyyliin. Jotta koristelu kuului vintage-luokkaan, sen ei pitäisi vastata vain ikä, vaan se myös heijastaa tietyn aikakauden muotisuuntauksia. Tämä voi olla eräänlainen koristeellinen kuvio, alkuperäinen linna ja muinainen kiven leikkaus. Jotkut modernit suunnittelijat yksinkertaisesti muotoilevat koristeet retro-tyyliin.
  2. Hinta. Älä ajattele, että jos koriste ennen sinua, joku wore ja se onnistui hieman kuluneet, niin se tekee tuotteesta halvempaa. Päinvastoin, se voi jopa kalliimmaksi. Kaunis legenda mukana sisustuksessa ja tosiasiat vanhojen valokuvien muodossa ja sisustuksessa voi lisätä alkuperäiseen summaan lisää nollaa.
  3. Brand. Tuotteen valmistajalla ei vintage-merkityksellä ole merkittävää roolia. Tietenkin, jos tämä on vanha rintakoru Coco Chanelista, sen hinta on useita tuhansia dollareita, mutta jos, kuten yleensä tapahtuu, tuottaja jää tuntemattomaksi, niin hyvin harvat ovat kiinnostuneita heistä. Tässä koristeen ja sisustuksen pääidentiteetti.

Stylistit sanovat, että tuntemattoman suunnittelijan tyylikäs retrokoriste pystyy luomaan todellisen ihmeen brändinvaatteilla varustetulla kuvilla. Se tuntee ajan vaikuttavuuden, sillä on oma historia ja kuinka viini tulee arvokkaammaksi vuosittain.

Tyypit retro koruja

Tällä hetkellä valikoima sisältää hienostuneita tuotteita, joita kuluu joka päivä tai tiettyyn aikaan. Tässä voimme erottaa seuraavat virrat:

  1. Vintage koruja hopeasta. Tämä metalli oli kaiken aikaa käytettävissä ja halpa kustannus, niin monet päälliköt tekivät hänen kanssaan uskomattomia kokeita ja antoivat tuuletusta fantasiaan. Varsinkin tyylikäs ulkonäkö riipuksia ja rannerenkaita, koristeltu suurilla kivillä.
  2. Vintage koruja luonnonkivillä. Tällaisia ​​materiaaleja ovat turkoosi, jaspis, granaatti, keltainen jne. On erittäin muodikasta leikata cabochon, kun kivi hankkii kupera puolipyöreä muoto. Usein tuotteen pääkoriste on suuri kivi, joka on suljettu alkuperäiseen kehykseen.
  3. Vintage koruja hiuksiin. Tässä ovat hiukset ja alkuperäiset kampa. Koristeet on koristeltu tekstiilikukkailla, pitsiä, höyhenillä ja helmillä.
  4. Retro renkaat. Ne ovat enemmän kuin renkaat ja välttämättä sisältävät useita suuria kiviä.

Lisäksi on muita koruja retro koruja, jotka helposti elvyttää kuvan ja lisätä siihen muistiinpanoja antiikin ja mysteeri.

Vintage koristelu 1 Vintage koristelu 2 Vintage koristelu 3
Vintage koristelu 4 Vintage koristelu 5 Vintage koristelu 6
Vintage koristelu 7 Vintage koristelu 8 Vintage koristelu 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 22 = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: