Kuinka kehittää ilmiömäinen muisti? | designremont.net

Kuinka kehittää ilmiömäinen muisti?

miten kehittää ilmiömäistä muistia

Psykologit jakavat muistin visuaaliseen, auditiiviseen ja kinesteettiseen, mutta useimmiten kaikki analysaattorit osallistuvat jotain muistiinpanoon. Ilmiömäisen muistin kehittäminen perustuu näiden analysaattorien koulutukseen erilaisten tekniikoiden avulla sekä hyödyllisten tiedonmuistiinpanojen käyttämiseksi.

Kuinka kehittää ilmiömäinen muisti holotrooppisella hengityksellä?

Aivot ovat ihmiskehon resurssien aktiivisin kuluttaja. Hänen työstään vaatii runsaasti kaloreita ja happea - noin neljäsosa siitä, mikä tulee kehoon. Mutta jos henkilö alkaa syödä, hänen aivonsa ei toimi paremmin (päinvastoin), mutta lisääntynyt hapen määrä parantaa muistia ja ajattelua.

Holotrooppisen hengityksen menetelmiä kehitti psykologi Stanislav Grof. Se koostuu siitä, että henkilö ottaa mukavan aseman ja alkaa hengittää syvemmin ja aktiivisemmin. Aivokudosten kylläisyys happea paranee, mikä vaikuttaa positiivisesti kaikkiin prosesseihin. Tätä tekniikkaa käytti shamans ennustaa tulevaisuutta. Itse asiassa he yksinkertaisesti paransivat ajatteluprosesseja.

Kuinka tehdä muisti ilmiömäinen avulla cramming?

Cramming muistaa tietoja analysoimatta sitä. Opettajat eivät ole tyytyväisiä tähän tapaan. Itse asiassa kouristusmenetelmä on erittäin hyödyllinen aivoille - se on eräänlainen voimistelu, joka edistää paitsi ilmiömäistä muistia myös muiden prosessien parantamista. Voit muistaa sydämen runoja, vieraiden kielten sanoja - ei ole väliä, mikä tärkeintä on tehdä se säännöllisesti.

Ilmiömäinen muisti - suosittuja menetelmiä tietojen muistamiseen

Muistin parantamiseen auttavat myös erilaiset muistiinpanot, joita monet käyttävät epäröimättä.

  1. yhdistys. Esimerkiksi, kun muistan pitkän puhelinnumeron, se hajoaa pieniin osiin ja suorittaa joitain yhteenliittymiä tuloksena oleviin lukuihin. Esimerkiksi puhelinnumerosi näet lomapäivät, syntymäpäivät, talon ja asunnon numerot jne.
  2. muistitekniikka. Esimerkiksi sinun täytyy muistaa ketju, joka ei liity toisiinsa: penkki, hevonen, sateenvarjo, jäätelö. Tässä tapauksessa sinun on lähetettävä kuva: pöydällä sateenvarjossa hevonen istuu ja syö jäätelöä. Mitä kirkkaampi kuva, sitä paremmin se muistetaan. Tunnetuin esimerkki tästä menetelmästä on tunnettu menetelmä sateenkaaren värien muistamiseen. Mnemotechnologiaa käytetään usein lääkäreiden muistelemaan monimutkaisia ​​latinankielisiä nimiä.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − 62 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: