Kuinka palauttaa muistia?

kuinka palauttaa muistia

Muisti on yksi henkisen toiminnan tärkeimmistä prosesseista. Ilman sitä ihmisen koko elämä ja kehitys, tehokas toiminta ja tulosten saavuttaminen ovat mahdottomia. Riippumatta henkilön muistoista, se heikkenee iän myötä. Tämä edistää kehon ikääntymistä, tautia, stressiä ja vääriä elämäntapoja. Kuitenkin, jos osaat palauttaa henkilön muistin, voit parantaa kaikkien kognitiivisten prosessien laatua.

Kuinka palauttaa muistia?

Muistin palauttamiseksi on tarpeen soveltaa useita toimenpiteitä:

1. Tee täydellinen unelma. Kaikki, mitä tapahtui päivän aikana, käsitellään ja tallennetaan yöllä kerroksittain. Huono nuku on huono muisti.

2. Oppiminen runoutta ja kappaleita. Kun etsit muistin palauttamista anestesian jälkeen, monet etsivät ihmeellisiä parannuskeinoja. Niitä ei kuitenkaan ole olemassa. Postoperatiivisessa vaiheessa erityistä huomiota tulee kiinnittää muistiin, kehittää sitä tietoisesti, erityisillä harjoituksilla ja harjoituksilla. Tänä aikana on hyödyllistä oppia runoja ja sanoituksia.

3. Harjoitukset muistille:

  • lukea ja jäljitellä kirjaa;
  • muistaa yksityiskohtaisesti päivän aikana tapahtuneet tapahtumat;
  • palauttaa keskustelut tai kuunnella uutisia televisiosta;
  • arvata ristisanatehtäviä ja palapelejä, kehittää paitsi muistia, myös ajattelua.

4. Oikea ravitsemus. Ruokavalion pitäisi olla enemmän hedelmiä, vihanneksia, pähkinöitä. On tarpeen kuluttaa piparjuuri, hunaja ja sitrushedelmiä. On hyödyllistä juoda luonnollisia mehuja, etenkin mustikkaa ja omenaa.

5. kasvishoito. Hyvä suositus niille, jotka etsivät vanhusten muiston palauttamista, on hoito yrtteillä:

  • Melissa-infuusio mautoraamilla;
  • tuhkakarvan tinktuura;
  • infuusiot männynnäpyyhkeillä;
  • helmiäispyyhkeitä.

6. vitamiini. Koska usein ruoka ei ole kuinka palauttaa henkilön muistitasapainoinen kasvien elintarvikkeiden sisältämän ravintoaineen vähäisen sisällön takia, heikossa muistissa olevien ihmisten ruokavalion tulisi sisältää synteettisiä vitamiineja. Muistin täyden työn osalta vitamiinit B ja E ovat tärkeitä.

7. Terveellinen elämäntapa. Yleisiin suosituksiin kuuluu neuvosto, joka luopuu täysin alkoholista ja tupakasta. Lihasta ja eläinperäisistä tuotteista pitäisi olla ruokavaliota pieninä määrinä. On tärkeää unohtaa fyysiset aktiviteetit ja kävelee, koska ne parantavat aineenvaihduntaprosesseja ja hapen virtausta aivoihin. On myös suositeltavaa harjoittaa erilaisia ​​hengitysharjoituksia, jotka lisäävät ravintoaineiden ja hapen virtausta aivoihin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 − 67 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: