Mikä peilin periaate tarkoittaa?

mikä tarkoittaa peilin periaatetta

Psykologiassa käytetään usein peilin periaatetta, mutta mitä se tarkoittaa, mikä on sen olemus? Tämän menetelmän päämoto on "Tee muille, kun haluat heidät tekemään sinulle." "Mirror-periaate" on nopein ja oikea tapa oppia omasi "minä". Tätä sääntöä tulisi soveltaa jokaiseen elämäänne: työ, ystävyys ja jopa suhteet vastakkaiseen sukupuoleen. Ei ole mitään, että kuulet usein lauseen: "Älä tuomitse itseesi", ja näin "peiliperiaate" ilmenee.

Arvioi itseämme

Tämä menetelmä auttaa näkemään itsesi ulkopuolelta ja ymmärtämään, mitä teet väärin. Esimerkiksi, huomaat henkilön ja hänen käyttäytymisensä on ärsyttävää, mutta itse asiassa näet itsesi, vain tällaisissa tilanteissa on mahdotonta tunnistaa tätä. Ympäristösi heijastaa jokaisen ihmisen sisäistä maailmaa. "Peilin periaate" on parhaiten nähtävä lapsille, koska ne heijastavat vanhempiensa käyttäytymistä.

Elämän muuttaminen

Hyvä tapa aloittaa Mieti mitä haluat elämältä: hyviä ystäviä, onnellinen perhe, ura, jne, sillä, kuten tiedätte, ajatukset toteutuvat. Tämän jälkeen on tarpeen miettiä, mitä menetelmiä halutun, hyvän tai huonon tavoitteen saavuttamiseksi? Haluat olla onnellinen - kohtelemaan myös muita. Täällä esimerkiksi haluat löytää hyvä ja luotettava kaveri, sitten ajatella sitä jatkuvasti eivätkä muuttaa niiden tavoitteita, kuten he sanovat, jotka etsivät, niin löydät. Täällä ei ole mitään taikaa, vain laki toimii maailmassa, teidän tekonne, viestintä muiden kanssa jne. johtaa vastaavaan tulokseen. Tällöin peilin periaate toimii - "kuten sinä, samoin sinä".

Pari pariksi

Monet ihmiset ovat hyvin samankaltaisia ​​toisiaan kohtaan, heillä on sama käyttäytyminen ja kommunikaatioperiaate, eli jos olet paha vihainen narttu, niin ympäristö on asianmukainen. Ennen kuin tutustut johonkin henkilöön, seuraa hänen käyttäytymistään, pidä siitä tai pidä siitä, arvioi sitä katsomalla "peili" eli vertailla itsesi kanssa.

Seuraavassa on, miten käyttäytyä suhteessa saada haluamasi:

  1. Tavoitteena on vain sukupuoli. Tässä elämänjaksossa vastakkaisesta sukupuolesta tarvitset vain lihavia nautintoja, ilman mitään vakavuutta, sitten käyttäytyä vastaavasti. Vaatetus, käyttäytyminen, puhe, käytännöt, kaikki on vähennettävä yhteen. Tällaiset naiset ovat todella onnekkaita, koska he voivat löytää melko harvat miehet, jotka pyrkivät tällaiseen tavoitteeseen.
  2. Tavoitteena on vakava ja kestävä romanssi. Tässä tapauksessa käyttäytymisen on oltava radikaalisti erilaiset verrattuna ensimmäiseen vaihtoehtoon. Luota kumppaniin, arvosta häntä, rakastat, innostaa, tämän käyttäytymisen ansiosta varmasti saavuttaa tällaisen reaktion vastauksena.

Katsomme peiliin ja teemme johtopäätöksiä

Monet naiset haaveilevat kauniita lyötyjä, jotka käyttävät niitä käsiinsä, mutta periaatteessa se on vielä unelma. Mikä on syy? Katsokaa itseäsi peilissä, miltä näytät, kuten nainen, joka ansaitsee olla lähellä "prinssiä"? Jos ei, siirry eteenpäin muutokseen. Oikea ravitsemus, säännöllinen liikunta, ostos, kauneushoitola, kaikki tämä auttaa reinkarnaamaan ja muuttumaanmikä tarkoittaa peilin periaatetta1 hänen elämänsä parempaan suuntaan.

Rakentaa elämää omaan

"Peilin periaate" voidaan soveltaa myös vapaa-ajan suunnittelussa. Haluat pitää hauskaa ystävien kanssa, mutta jostain syystä he hiljaa, silloin on aika ottaa asiat omiin käsiinsä ja järjestää puolue. Tee kaikki, mitä odotat muilta, ja vastaus ei tule olemaan kauan tulossa.

johtopäätös

Jos henkilö tekee jotain pahaa, hän ei vastaa hymyillen. Muista kerran ja kaikilta, että saat mitä ansaitset. Vain tällä tavalla voit tehdä elämästäsi sopusointuisen ja onnellisen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 − = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: