Naiset

naisia

Luonne, elämän arvot, elämäntapa, ulkonäkö, naiset ovat perinteisesti jaettu useisiin eri tyyppeihin. Tämä luokitus auttaa ensinnäkin vastakkaista sukupuolta löytämään yhteydenpiirejä hänen sydämensä kanssa.

Naisten tyypit luonteeltaan

  1. liiketoiminnan nainen. Ihmisen ja naisen välisen tasa-arvon vuosisadan aikana monet kaunottaret sijoittavat ensimmäisenä elämänsä prioriteettien luetteloon. Tietenkään he eivät ole vieraita luomaan mukavuutta perheessä, mutta he eivät saa mitään kotitehtäviä. Psykologian opetusten mukaan tämäntyyppisten naisten tärkeimmät edut ovat liiketoimintaa. Hän on usein jatkuvassa jännitteessä, se on tapana tulla jollekulle todistamaan jotain. Jos puhumme sosiaalisista rooleista, työmiehillä on erinomainen rooli pomo ja kotona - intohimoinen rakastaja. Usein nämä naiset tuntevat olonsa mukavaksi menestyneiden miesten keskuudessa.
  2. Äitiystyyppi persoonallisuus aina naimisiin. Tällainen tyttö ei ole tärkeä vaimonsa ikä. He eivät tiedä kateellisuuden ja skandaalin ilmaisuja. Jokainen voi oppia heiltä valtavan määrän kärsivällisyyttä ja hellävaraisuutta valituille. Naisen äiti on tietyssä mielessä muse, inspiraation miehelle. Kiitos hänelle, että hänen muotinsa teki loistavan uran.
  3. petoeläin. Väkivalta, häikäilemättömyys, johtajuusominaisuudet - nämä ovat tärkeimmät kriteerit, jotka kuvaavat tämäntyyppisten naisten luonnetta. He ovat lahjakkaita pystyäkseen järjestämään heidän perheidensä aineellista vaurautta. Valittaessa aviopuolisoa he eivät luota hänen henkiseen ja fyysiseen tietoonsa, vaan kykyään ansaita.
  4. Uskollinen ystävä. Nämä naiset ovat liian vaativaa itselleen ja myöhemmässä iässä - myös rakastetuilleen. He hankkivat perheen melko aikaisin. Niille on ominaista vilpittömyys, uskollisuus, rehellisyys.

Naisten tyypit vuodenaikoina

Millaisia ​​naisia ​​miehet haluavat? Mitä kauneutta he kääntävät jälkeen? Ne, jotka osaavat valita oikeat värit, jotka perustuvat sen vuoden ajankohtaan, johon ne liittyvät.

tyyppisiä naisia ​​vuodenaikoina

  1. Jousetyypillä on ohut iho, jossa on persikanvärinen, joskus koristeltu pisamia. Hiukset miellyttävät silmää hunaja-kultaisella, beigenvärillä. Silmät - sininen, vaaleanruskea, harmaa-sininen.
  2. Kesällä on luonteenomaista kylmän sävy kasvojen (oliivi). Hiukset vaaleanruskeasta ruskeaan. Silmät ovat pähkinät, harmaat siniset.
  3. Syksyn tyyppi. Kultaisen sävyn iho. Vihreä, ruskea, harmaa silmät. Hiusten väri: kirkasta punaisesta kastanjasävyyn.
  4. Talvella on ominaista vaalea iho, tummat hiukset ja silmien väri, tummat ripset ja kulmakarvat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 + = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: