Nirvanan tila | designremont.net

Nirvanan tila

nirvanan tilanne

Monilla meistä on käsitys nirvanasta, hyvin epämääräisestä ja myös jauhemaisesta kohtalosta. Nimi samannimisen ryhmä, jonka historia muistettiin traaginen tunnettuja edustajia Euroopan uskontojen on suurempi kuin tavoite elämässä jokaisen buddhalainen. Käsityksemme maailmasta varjostaa käsitteen nirvanan, joka usein me kohtelemme mitätöidään ja tilasta "ei mitään" (mikä ei ole yllättävää, koska sana on käännetty sanskritin Pali nimellä "hiipumassa").

Samaan aikaan buddhalainen, nirvanan tila on täydellisyyttä, joka saavutetaan vapautuksen kautta. Karmiset siteet avautuvat, vapauttavat itseään kärsimyksistä, kipusta, halusta. Jälkimmäinen on hieman epätavallinen meille, mutta henkilö, joka on saavuttanut nirvanaa, ei tunne omien halujensa vaikutusta elämän tapahtumiin. Henkiset intohimot ja unelmien kipu eivät voi aiheuttaa jopa heikkoa aaltoilua peilin kaltaisella elämän rauhallisella pinnalla.

Nirvanan tyypit

Eri lähteistä voit jäljittää kolmea tärkeintä nirvanaa:

  • henkinen. Tämä on nirvanan lyhytaikaista tilaa, joka on jokaiselle meille tuttu. Olet varmasti joskus kiinni itsellesi hetkeksi yllättävää lepoa ja jopa valaistumista. Tätä voidaan kutsua henkiseksi nirvanaksi;
  • elämään. Elintärkeä nirvana saavutetaan ihmisellä, kun taas hänen sielunsa on ruumiissa. Näin voit keskeyttää reinkarnaatioiden ympyrän ja siirtää sen seuraavaan muotoon;
  • ikuinen. Se, joka on saavuttanut nirvanan elämässä fyysisen ruumiin tuhoamisen jälkeen (toisin sanoen kuoleman jälkeen), saavuttaa ikuisen nirvanan tilan.

Miten saavuttaa nirvana?

Kysymys siitä, kuinka päästä tärkeän nirvanan tilaan, annetaan kaikille buddhalaisille - loppujen lopuksi tämä on itse asiassa hänen elämänsä tarkoitus. On mahdotonta tulla vapaaksi sen jälkeen (jos et halua sitä), sinulla ei ole aikaa saavuttaa nirvana tässä elämässä - sinun on elettävä seuraavana, kaikki kärsimykset ja muutokset.

Aluksi on tärkeää ymmärtää sen vapauden merkitys, jonka nirvanan tila antaa meille. Tämä on vapautta ensinnäkin kaikista riippuvuuksista. Maallinen liitetiedostot tekevät meistä haavoittuviksi ja joka tapauksessa tuomitaan kärsimyksille. Loppujen lopuksi me väistämättä menemme jotain, miten tulla nirvanan tilaanettä rakastamme. Ja tämän tappion hetkeä edeltää hänen pelonsa.

Maailmanomaisten halujen asteittainen sukupuutto on mahdollista monien käytäntöjen, sekä buddhalaisten että ei-buddhalaisten koulujen vuoksi. Meditaatio, hypnoosi, rukous - kaikki etsivät omaa tapaa. Yksikään niistä ei takaa tulosta, vaan vain henkilö pystyy avaamaan ääretön reinkarnaatiopiirinsä. Monet ihmiset pelkäävät jotain "herkkyyttä", halukkuus tulla vapaaksi ei tule meille jokaiselle. Siksi sinun on päästävä tähän päätökseen tietoisesti ja rauhallisesti, jotta yrität leikata napanuoran, joka yhdistää sinut loputtomiin reinkarnaatioihin vankalla kädellä.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: