Chloe Moretz ja Neimar

Chloe Moretz ja Neimar

Amerikkalaisen näyttelijän ura ja Chloe Moretin malli, joka alkoi seitsemänvuotiaana, kehittyy yhä nopeammin. Viime aikoina on kuitenkin yhdeksäntoista hän houkuttelee huomiota paitsi elokuvan faneja, mutta myös fanit ... jalkapalloa! Ja asia on, että maaliskuussa 2016 tuli tietoon, että Chloe Moretz tapasi Neymar, orastava tähti jalkapalloilun. Oikeuden vuoksi on syytä huomata, että tämä ei ollut tunne. Huhuja, jotka Neimar ja Chloe Grace Moretz kehittivät romaanin, levittäytyivät aktiivisesti vuonna 2015.

Chloe Moretz Chloe ja Neimar neymar

Mikroskoopilla

Vuonna 2014, kauneus Chloe Moretz, ei ollut koskaan kiinnostunut jalkapallosta, yhtäkkiä alkoi seurata ylä-ja alamäkiä World Cup. Tämä oli täydellinen yllätys faneilleen ja jalkapallofaneille. Stadioneilla Chloe kukaan huomannut, mutta suosittu sosiaalinen verkosto hän jätti tuhma viestejä, eikä virallisilla verkkosivuilla Brasilian joukkue, mutta vain Neymar. Aikaisemmin nuoret olivat tuttuja, mutta eivät kommunikoineet. Soittanut Neimar Cutie, hän kiinnitti huomiota jalkapalloilija.

Ensimmäistä kertaa Chloe Moretz ja Neimar nähdään yhdessä maaliskuussa 2016 Ranskan pääkaupungissa. On huhuttu, ettei kokous ollut spontaania, mutta huolellisesti suunniteltua. Jotta nähtiin Chloe, Brasilian "Barcelona" pelaaja otti päivän pois ja lensi Pariisiin erityisesti. Valitettavasti pari fanit, dating lovers yksityiskohtia onnistui pitämään salaisena. Kuinka siitä tuli tieto tästä? Se on hyvin yksinkertainen selittää: 1924 blondi ja brunette julkaistaan ​​Internetissä videon kolme sekuntia. Näytöstä katsojat katsovat kahta onnellista ihmistä, jotka halaavat toisiaan ja hymyilevät söpösti.

Mielenkiintoinen seikka: Neimar ei ole Chloe Moretzin ensimmäinen poikaystävä, joka pelaa jalkapalloa. Vuonna 2013 viehättävä näyttelijä nähdään Brooklyn Beckhamin, joka on kuuluisan jalkapalloilijan vanhin poika. Tuolloin kaveri oli vain 14-vuotias. Suhde ei kestänyt kauan. Ehkä siksi, että Brooklyn on ollut mukana jalkapallossa, siirtymässä mallinnusliiketoimintaan? Mutta Neimar jatkaa uraportaiden etenemistä. Hyvin pian hän joutuu osoittamaan ammattitaitoaan Mestarien liigan kahdeksannessa finaalissa.

Amerikkalainen näyttelijä Chloe Moretz Chloen hymy on lumoava Chloe ei aio jättää mallitoimintaa
Jalkapalloilija Neymar Neimar poikansa kanssa Neimar on vallannut useamman kuin yhden naisen sydämen
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + = 12

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: