Rihanna huomasi, että hän menetti paljon painoa | designremont.net

Rihanna huomasi, että hän menetti paljon painoa

Rihanna huomasi, että hän menetti paljon painoa

Rakkaus tekee ihmeitä! Huomattuaan, että ylimääräinen paino ei selvästikään maalata, Rihanna päätti takaisin hänen harmonia miellyttää poikaystävänsä Hassan Jamil arabien miljardia, kuten kävi ilmi, on edistynyt.

Ilmeinen liikkumavara

Äskettäin 29-vuotias Rihanna ilmestyi sosiaalisia tapahtumia monikerroslevyistä, piilossa hänen vartalonsa, joka järkeä verrattuna jälkiruokia konditoria.

Barbados kauneus, joka pelaa ulkomaalainen tanssija kabaree Bubble "Valerian ja kaupungin tuhansia planeettoja" aattona vapauttamista kuvia ruudulle yhdessä pääosan esittäjiä, tuli ensi-ilta uuden hengentuote Luc Besson maailman pääkaupungeissa vapaassa vaatteita, provosoi huhuja raskaudesta eikä ihanteellinen luku.

Rihanna kolmiulotteisessa mekossa Giambattista Valli

Rihanna maanantaina elokuvan "Valerian ja Thousand Planets of City" -elokuvan ensi-illassa Lontoossa

Rihanna maanantaina elokuvan ensi-ilta Rihanna on laaja puku, jossa on syvä pääntie Rihanna punaisessa mekossa

Joten, maanantaina punaisella matolla Lontoossa, Rihanna havaittiin Giambattista Valli -tuotemerkin paljailla olalla. Laulajan rintakehän putosi miehusta, mutta vyötäröalue piilotti lukuisia röyhkeitä.

Pyyhkenin nenän

Meillä ei ole aikaa keskustella juorut Rihanna luku kuin samana iltana ensi-jatkot St Martins Lane Hotel, vastaperustetun näyttelijä pukeutunut täysin eri porukka. WC istuva hopea satiini alkaen Nili Lotan, maksaa 525 puntaa, on korostanut postroynevshie muoto ja ei voisi piilottaa raskaana vatsa, jos se oli.

Rihanna eilisessä juhlissa St Martins Lane -hotellissa Lontoossa

Rihanna eilisessä juhlissa St Martins Lane -hotellissa Lontoossa

Rihanna lähellä St Martins Lane Hotel Lontoossa Rihanna on tiukka mekko Heikko Rihanna

Magic muutos Rihanna - ansio hänen uusi rakastaja, itsevarma internetin käyttäjät. Kuten tiedätte, rikas mies Saudi-Arabiasta, on tuntija kauniita naisia, kuten hänen entinen intohimonsa oli nimi kaikkein Naomi Campbell, joten pop-diiva oli tarkoitus käsitellä hänen vartalonsa, jotta ei menettäisi sulhasen.

Rihanna ja Hassan Barcelonassa

Rihanna ja Hassan Barcelonassa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

50 − 49 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: