Rihanna päätti lopulta siirtyä rakastavaansa | designremont.net

Rihanna päätti lopulta siirtyä rakastavaansa

Rihanna päätti lopulta siirtyä rakastavaansa

Äskettäin tuli tiedossa, että Rihanna päätti siirtyä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. 29-vuotias laulaja on päättänyt ylittää valtameren ja aikoo elää rakastavansa - miljardööri Hassan Jameelin kanssa. Joidenkin mietintöjen mukaan pari tuli mukaan kuukausi sitten. Ja itse Rihannan mukaan hän päätti muuttaa pitkään aikaan, ja lopuksi on aika toteuttaa suunnitelma.

Rihanna Hassan Jameelilla
Etsimässä henkilökohtaista tilaa

Ensimmäinen kerta, kun asuinpaikan muutos ilmestyi laulajalle viime vuonna, kun hän tutustui kesän alkaessa Jamiliin. Hän on Saudi-Arabian syntyperäinen, asuu pysyvästi Englannin pääkaupungissa.

Mutta kuten kävi ilmi, halu olla lähempänä rakastettua ei ole ainoa syy tulevalle muutokselle. Rihanna myöntää, että Los Angelesissa elämä, jossa hän on faneille ja kameran näkyvälle valvonnalle jatkuvasti, on vähän raskaana hänelle. Jälleen kerran Lontoossa hän ymmärsi, että hän voisi turvallisesti kävellä ympäri kaupunkia, pukeutumassa suosikkihattuunsa ja menemällä metrossa. Rihannalla on jo asunto Britannian pääkaupungissa, mutta laulajan mukaan nyt hän etsii vaikuttavampaa omaisuutta nauttia elämästä yhdessä Hassanin kanssa.

Rihanna rakastetun ystävänsä Naomi Campbellin kanssa

Lisäksi Lontoon tähtien oleskelu, vaikka Jamil liiakin liikaa yritystoimintaan, lupaa olla tylsää. Loppujen lopuksi, kuten kävi ilmi, kaksi hänen ystävänsä asuvat Isossa-Britanniassa - Naomi Campbellin huippumalli ja näyttelijä Kara Delevin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 − 65 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: