Tupac Shakur kutsui syyt heidän eroon Madonna | designremont.net

Tupac Shakur kutsui syyt heidän eroon Madonna

Tupac Shakur kutsui syyt heidän eroon Madonna

Länsimaiset mediat väittävät, että myöhäinen rapporter Tupac Shakur, joka vielä yksi historian vaikuttavimmista hip hop -muusikoista, jonka albumit jatkavat myyntinsä onnistuneesti, tapasi Madonnaa ja hylkäsi hänet rotusyrjinnän vuoksi.

Mielenkiintoista

Heinäkuun puolivälissä Yhdysvalloissa huutokaupan Gotta Have Rock and Roll laittaa osoitettu viesti Madonna Tupac Shakur, joka oli hänen rakastajansa. Kirjeessä päivästä helmikuuta 15, 1995 oli kirjoittanut hänelle vankilasta, jossa hän oli suorittamassa rangaistusta varten ja väkivaltaan.

Tarjouskilpailuun huutokauppa alkaa liikkeellelähdön oli 100 tuhatta dollaria, mikä saattaa lisätä merkittävästi julkaisemisen jälkeen kirjeen, jossa musta räppäri heittää pop kuningatar, jossa selitetään syyt surullinen päätös.

Osa Tupac Shakurista Madonnan henkilökohtaisesta kirjeestä

Osa Tupac Shakurista Madonnan henkilökohtaisesta kirjeestä

Blatant-kirjain

Tupac hänen huomata lukea, että kokonaan voi vain Huutokaupan voittaja, kysyy Madonna anteeksiantoa, huolissaan hänen suosionsa ja kuva, kokous valkoista ihoinen nainen, jäsenenä Afrikkalainen Amerikan vasemmistolainen järjestö "Black Panthers" ei pitäisi edes ajatella jakaa vuode edustajan kanssa toisen rodun .

Madonna ja Tupac Shakur (kuvassa maaliskuussa 1993)

Madonna ja Tupac Shakur

Kirjeen lainaus sanoo:

"Jos näet mustan miehen, se ei vaaranna uraasi, vaan päinvastoin, tekisi kuvan mielenkiintoisempia ja avoin. Minulle kaiken on erilainen. Viestintä valkoisella tarkoittaa urani loppua. Hän kääntyy pois minusta puolet ihmisistä, jotka ovat tehneet minulle, kuka olen tänään. Ole varovainen. Kaikki ihmiset eivät ole vilpittömiä, koska ne näyttävät. Monien sydämet herättävät kateutta ja pahaa. He eivät kestä ja satuttavat sinua. "

Lisään, että Shakurin ja Madonnen välinen romantiikka alkoi kokouksessaan Soul Train Music Awardsissa vuonna 1993 Los Angelesissa. Pari piilotti suhdettaan, mutta he eivät voineet hillitä tunteita. Ehkä rakkaus vallitsisi ja ennakoi, mutta syyskuussa 1996 muusikko ammuttiin.

Pariskunta Madonna ja Tupac Shakur

Madonna ja Tupac Shakur

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: