Kissa on hilse hiljan takana

Kissa on hilse hiljan takana

Kaikilla eläimillä on jatkuva uudistus- ja uudistumisprosessi. Tällöin ihon yläkerrokset kuolevat ja irtoavat. Siksi pieni määrä hilseä kissan turkista on normaali ilmiö. Kuitenkin, jos eläimen villapeite peitetään liiallisella määrällä kuolleita ihon hiukkasia, se voi jo olla merkki patologisesta prosessista.

Kissan ihon alue voi vaikuttaa hilseeseen. Kuitenkin useimmiten hilse esiintyy kissa takana hännän pohjassa. Menkää selville, miksi hilse esiintyy kissan selässä ja mitä tehdä päästä eroon siitä.

Kuinka päästä eroon hilseestä kissa?

Kissan hilse voi näkyä useista syistä. Jos huoneessasi lemmikkisi pidetään, ilma on kuiva, se voi vaikuttaa negatiivisesti eläimen ihoon ja karvaan: kuivuu ja tiheä. Tällaisella iholla voi esiintyä hilse.

Liiallinen täyteys johtaa usein hilseen muodostumiseen kissaan hännän takana. Loppujen lopuksi liian rasvaa kissaa on vaikea nojata itseään tässä kehon osassa. Jos kissasi on sairas, monet lääkkeet ovat sivuvaikutuksia - ihon kuivuminen, mikä myös vaikuttaa hilseilemiseen. Höyrytärinä voi esiintyä, kun käytetään kissan hoitoon joitakin pesuaineita tai kosmetiikkaa.

Kissan kaltainen hilse voi ilmetä, jos siinä on punkkeja tai kirppuja. Useat bakteeri-infektiot aiheuttavat myös hilseä kissassa.

Jotta estettäisiin hilseen esiintyminen kissassa kuivana kautena, on tarpeen kostuttaa huoneilman ilma. Lisäksi eläinten käytettävissä olevalla paikalla on aina oltava puhdasta vettä. Tämä on erityisen tärkeää niille kissoille, jotka syötetään kuivaan ruokaan.

Uimiston aikana älä käytä liian kuumaa vettä, joka haihtuu nopeammin eläinrungosta. Suorita säännöllisesti liikalihavuuden ennaltaehkäisy ja kissan hoito loisia vastaan.

Jos huomaat edelleen kissan takana liiallisen määrän hilseen, ota yhteyttä eläinlääkäriin, joka määrää tarvittavan hoidon. Tätä varten käytetään erityisesti suunniteltuja lääketieteellisiä shampoot.

On välttämätöntä muuttaa kissan ruokavaliota, lukuun ottamatta rasvaisia ​​ruokia ja makeisia. Kissaa on vältettävä säännöllisesti, mikä on erityisen tärkeää pitkäkarvaisille eläimille.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 + = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: