Koiran terveimmät rodut

Koirien terveimmät rodut 0

Jokainen kasvattaja kertoo sinulle, että terve ja onnellinen eläin voi olla vain hyvä isäntä. Kuitenkin terveellisimpiä pieniä ja suuria koirarotkoja on olemassa, ja siitä on useita syitä.

Tärkein koirien rotu

Suurin osa koirien terveimmistä koiraroduista on hyvin pieni prosenttiosuus inhimillisestä interventiosta suoraan rodun muodostumisprosessissa. Tyypillisesti koirien terveimmistä koiraroduista on ns. Alkeellisia kiviä.

 1. Yksi parhaista koirien koirista on ensimmäinen Keski-Aasian paimenkoira. Ihmiset, jotka tulevat tämän rodun kasvattajiksi, ovat useammin todella omistautuneet siihen, joten geeni-allas säilyy ja eläinten terveys on korkeudessa.
 2. Koiran terveimmät rodut 1

 3. Erinomainen terveys säilyy ja Kaukaasianpaimenkoira. Eläimellä on vaatimatonta syödä ja hoitaa luontoa, ja hän palkitsi hänet erinomaisella terveydellä.
 4. Koiran terveimmät rodut 2

 5. Kylmän ja vakavan ilmaston oloissa vain terveellisimmät ja resistentit rodut voivat selviytyä. Näitä ovat mm husky.
 6. Koiran terveimmät rodut 3

 7. Useimmat koirille yhteiset sairaudet ohitetaan liskot. Samalla rotu sopii täydellisesti asunto-olosuhteisiin, joissa sairastuvuuden todennäköisyys vähenee.
 8. Koiran terveimmät rodut 4

 9. Erinomaisen terveyden omaisuutta voidaan kutsua basset. Monet ottavat tämän rodun koristeellisia, mutta itse asiassa se on vanha ja metsästysrotu.
 10. Terveimmät koirarot 5

 11. Nykyiset pitkät maksa ovat rotujen edustajia bichon frize. Koirien terveiden rotujen joukossa he elävät jopa kolmekymmentä vuotta hyvän hoidon ansiosta. Ainoa asia, jonka on oltava valmis, koskee takki perusteellista ja monimutkaista hoitoa. Hän jotenkin hieroa miehen hiuksia: kasvaa jatkuvasti, vaatii hiusleikkuja ja perusteellista kampausta.
 12. Koirat terveimmät koirat 6

 13. Koirien terveiden rotujen yläosassa oli japanilainen hin. Jopa pitkät takit eivät vaivaa kasvattajaa, koska lika ei kerääntyy suurina määrinä paksun pohjaveden puuttumisen vuoksi.
 14. Koirat terveimmät koirat 7

 15. Ancient rotu salukit ei myöskään ole geneettisiä ominaisuuksia taudinaiheessa. On tärkeää, ettei sallita urheiluvammoja tassuille.
 16. Koiran terveimmät rodut 8

 17. Noin viisitoista vuotta elää mantereella lelu spanieli. Ainoa asia mitä sinun tarvitsee huolehtia on venyttely nuorella iällä, koska lemmikki on hyvin leikkisä.
 18. Koirien terveimmät koirat 9

 19. Afrikkalainen järjetön käytännössä ei tapahtunut muutoksia, jotka myös tekivät rodun kestävän ja vahvan.
 20. Koiran terveimmät koirat 10

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: