Korvanlasku koirille

Korvanlasku koirille

Todennäköisesti useimmat koiranomistajat kärsivät otitis-hoidosta. Nämä vaivat ovat yksi tavallisimmista sairauksista kavennetuissa pitkäkarvaisissa roduissa, kuten bassetissa, mäyräkoirissa tai cocker spanielissa. Koska näiden koirien korvat ovat alhaiset ja helposti kerääntyvät pölyä tai likaa itsessään, on todennäköistä, että sairastumiseen liittyvien sairauksien kehittäminen on erityisen korkea.

Koska lemmikkisi vielä tarttui infektioon, tai hänet löi toisen kuulovaunuun liittyvän sairauden, koiralle käytetään lääketieteellisiä korvalehtiä. Nykyään tällaisia ​​lääkkeitä on monia lajikkeita. Tietoja suosituimmista ja tehokkaimmista niistä löydät artikkelissamme.

Korvanlasku koirille otitisista

Pienien veljiesi korvien ongelmat aiheuttavat yleensä sieniä, korvapaloja tai erilaista infektiota. Siksi huumeidenkudoksen hoitoon tarkoitettu lääke ei tule valita itsenäisesti, on parempi, että eläinlääkäri tekee sen.

On syytä muistaa, ennen kuin sairaan korvan tiputtaminen on tarpeen, puhdista korvakäytävä pistokkeesta (rikki). Muussa tapauksessa ei halpoja korvatulppia koirille, jotka haudattiin likaan korviin, eivät anna mitään vaikutusta, ja myöhempi hoito on tuomittu epäonnistumaan.

Jos lemmikkisi aktiivisesti kääntää päänsä, naarmuttaa korvat tai paljon pahempaa, heistä antaa epämiellyttävän tuoksun, sinun täytyy kiirehtiä lääkärille välittömästi.

Jos otitis on syynä infektioon, tarvitset korvakuuloja koirille, joilla on antibiootteja. Useimmiten, asiantuntijoiden asiantuntijat määrittävät koirille "Anandin" korvapussit useimmiten erilaisten tukahdutusten eliminoinnissa, jotka johtuvat stafylo-, strepto- ja pneumokokkien tukahduttamisesta. Tämä lääke sisältää laajakirjoisen antibiootin, joka kykenee selviytymään useista sairauksista, jotka vaikuttavat paitsi korvatairauksiin myös kaikkiin ENT-elimiin. Se on myrkytön eikä reagoi muiden lääkkeiden kanssa, joten yhdessä muiden lääkkeiden kanssa ei aiheuta mitään komplikaatioita.

Erityisen suosittu tänään ovat korvatärpät koirille "Otibiovin". Tämä lääke sisältää laajakirjoisen antibiootin, joka tuhoaa kaikenlaiset infektiot, taivut ja bakteerit. Ja ansonin ja salisyylihapon triamcinolon ansiosta vahingoittuneet korvakudokset parantavat paljon nopeammin. Korvaosat koirille "Otibiovin" myös lievittävät tulehdusta, desinfioivat ja aiheuttavat anesteettisia vaikutuksia. Tällaisen lääkkeen kesto on noin 7-12 päivää.

Kokeile bakteerien aktiivisen lisääntymisen aiheuttamaa otitis-tautia, ja auttaa korvakuuloja koirille "Candybiotic". Niillä on rauhoittava, anti-allerginen ja anti-inflammatorinen vaikutus. Aineksen, lievän tai tulehtuneen kroonisen otitismin poistamiseksi eläimelle riittää 4-5 tippaa 3-4 kertaa päivässä 3-5 päivän ajan.

Jotta poistaisi otitis aiheuttama sieni, korvanlasku koirille "Aurizon" tekee. Heillä on antimikrobisia, sienilääkkeitä ja Korvanlasku koirille1anti-inflammatorinen vaikutus. Hoidolle riittää annettaessa 10 tippaa lääkettä korvakäytävällä kerran päivässä yhden viikon ajan.

Otodektoosin (korvapunkkien) torjunnassa voidaan käyttää koirien "Otoferonol" -korvikehäiriöitä. Tämä lääke kuuluu lukuisiin vähäriskisiin, vahingoittaa vahingossa kutsumattomia "vieraita" ja lisäksi edistää propolis-sisällön aiheuttamien vahingoittuneiden kudosten uudistamista.

On erittäin tärkeää muistaa, että ennen sairastetun korvan tiputtamista sinun on poistettava korva korvasta (rikki). Muussa tapauksessa korvatulpat koirille, jotka haudataan likaan korviin, eivät anna mitään vaikutusta, ja myöhempi hoito on tuomittu epäonnistumaan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

74 − 67 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: