Milloin kattaa hydrangea suuri lehtiä talvella?

kun kattaa suuren hydrangean talvella

Kaikista lajikkeista hydrangea, suuri-leaved viittaa kaikkein oikukas ja vaatii perusteellisen suojan talvi kasveja. Jäljellä olevat lajikkeet, kuten paniikki ja dendriittinen, sietää talven hyvin ja ilman suojaa. Mutta jos epäilet, minkälainen hydrangea kasvaa sivustossasi, on parempi kattaa se tarkkuuden vuoksi. Kuinka pitää suuren lehden hydrangea talvella ja kun on aika peittää talvi - oppia artikkelistamme.

Hortensia suuri-leaved - hoitaa talvia

Suuri leaved hydrangea tai makrophylla vaatii luotettavan suojan talvella, muuten sinun ei tarvitse odottaa sitä kukkivat ylellisyyttä. Mutta sen upean ulkonäön vuoksi kukkivat, puutarhurit ovat valmiita tekemään kaikkensa säilyttääkseen kukannuput.

On olemassa useita vaihtoehtoja suurten lehtivihannesten suojaamiseksi. Ensimmäinen, sinun on leikattava kaikki ohut ja ristinneet versot ja poista kaikki lehdet jäljellä kasvi. Sitten pusku on jaettava ja sidottu oksat, sama suuntaan, taivuta ne maahan ja kiinnitä tässä asennossa.

Koska hydrangean oksat ovat joustavia, murtumia ei pidä pelätä. Peitämme taivutetut pensaset agrospan, lutrasil ja muut ei-kudotut kankaalla. Ylhäältä kaikki tämä on sprinkle paksulla kerroksella kuivattuja lehtiä ja peitetty kalvolla, mikä estää blotting. Johtopäätöksenä, että tuloksena olevan mallin pitäisi heittää pala vanha palatsi. Myöskään ei ole välttämätöntä pelätä, että tällaisen peitteen alla holkki kieltää.

Toisen variantin kannen macrophylla hydrangea talvella, meidän täytyy tehdä seuraavat: valmistuksen jälkeen Bush (poistaminen lehdet ja kukinto), on tarpeen täyttää muutama ämpärillistä puutarha maaperän. Seuraavaksi asetimme muutaman matalan puinen laatikkoon, heilutetaan heidät nostavat hortensiota ja kiinnittävät ne tukien halkeiluihin. Me kaikki tämä kattaa useita kerroksia maatilan tai muun vastaavan aineiston ja peittää se kalvolla.

miten pitää hydrangea suuren leaved talven

Suurten lehdistä peräisin olevien hortenaalien kattavuusaika

Juuri silloin, kun katettu hydrangea suuri leaved talvella on mahdotonta, koska se riippuu alueen asuinpaikkasi. Pysähdy kasvin kastelusta on tarpeellista syyskuusta alkaen, ja voit poistaa lehdet juuri ennen pakkasen alkamista. Voit suojautua merkittävien pakkasten aikana, mutta odottamatta perusteellista huurretta.

Yleensä tämä kausi kuuluu lokakuun puoliväliin. Mutta jos tuolloin vielä riittävän lämmin, hydrangea ei peitä, ja lopuksi suojaan vasta lämpötila laskee alle nollan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: