Miten pestä reppu?

Miten pestä reppu -0

Kuten jokin muu asia, reppu likaantuu ajan mukana, ja se tarvitsee säännöllistä puhdistusta. Mutta onko mahdollista pestä reppu ja miten se tehdään oikein? Yritetään vastata näihin kysymyksiin.

Miten pestä koulun reppu?

Ennen pesua on suositeltavaa tutkia etiketin huoltotiedot, jotka on ommeltu reppuun. Pyykätäksesi opiskelija reppu käsin, on tarpeen liuottaa pehmeä pesuaine tai geeli kulhoon lämpimällä vedellä. Etukäteen tahroihin on välttämätöntä käyttää keinoja niiden poistamiseksi. Kun reppu on kiinnitetty, lasemme sen veteen ja jätämme sen noin 30 minuuttia. Sitten hankaa hankaus varovasti, huuhtele se juoksevan veden alla. Ylimääräisen veden poistamiseksi voit pestä pyyhe pyyhkeellä pyyhkeellä. Lopuksi, reppu voidaan kuivata asettamalla se vaakatasoon lämpimässä kuivassa paikassa tai ripustamalla sitä kadulla.

Monet eivät suosittele reppujen pesemistä pesukoneessa, mutta jos päätät puhdistaa tämän laukun niin, se täytetään ensin vaahtokumilla tai muulla kangasliinalla. Joten reppu ei menetä muotoaan. Sen jälkeen poistetaan kaikki irrotettavat osat: taskut, hihnat, lukot, kiinnikkeet jne. Laita reppu pussiin pesemään ja lähetä se laitteeseen asettamalla lämpötila korkeintaan 40 astetta. Pesua varten on välttämätöntä käyttää herkkää tilaa ilman painamista ja lasten pesuaineita.

Kuinka puhdistaa reppu, jota ei voi pestä?

Jos tarvitset ortopedisen repun puhdistamista, käytännössä ei ole syytä pestä sitä estämään halkeilua ja muodonmuutoksia. Pienien epäpuhtauksien puhdistamiseksi voit käyttää pehmeää harjaa pesuaineliuoksella. Jos kyseessä on vaikea kontaminaatio, on tarpeellista liottaa selkärehua lämpimässä saippualustassa jonkin aikaa ja sen jälkeen hankaa sen harjalla huuhtele se hyvin ja kuivaa se.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: