Sylinterimäinen akvaario

sylinterimäinen akvaario

Sylinterimäinen akvaario - ylellinen säiliö, joka luo tyylikkään elävät kulmat. Sen arvokkuus on suuri voima ja mahdollisuus pyöreän näkymän.

Sylinterimäinen akvaario on orgaanista lasia, valmistukseen käytetään saumattomia akryyliputkia, joiden halkaisija on erilainen. Tällaiset akvaariot on usein rakennettu sarakkeisiin, jotka ovat kannen yläpuolelle. Rakenteet on varustettu lisävalaistuksella ja näyttävät alkuperäisiltä lampuilta pimeässä.

Sylinterimäiset akvaariot voidaan valmistaa silikaattilasista, joissa on nivelet. Tällaisella materiaalilla on usein houkutteleva vihertävä sävy.

Aquarium Sylinder - epätavallinen asuinpaikka

Sylinterimäinen akvaario tarvitsee kaunista muotoilua. Se voi olla makeanveden tai meren. Laitteet on useimmiten peitetty aksiaalisissa maisemissa tai jalustoissa. Koristelu aluksessa on parempi valita suuri, voit käyttää kelluvia kasveja. Laita säiliöön paremmat koi-karpit tai suuret kirkkaat kalat, jotta ne voidaan selvästi nähdä valokaaren läpi. Akvaariossa on mielenkiintoista seurata hienoja katkarapuja ja korallikaloja.

Tällaiset alukset ovat ihanteellisia haiden hävittämiselle. Kalifornian akvaarioelämää varten olisi annettava mahdollisuus uida ympyrää, säiliön muoto sopii mainiosti niille.

Sylinterimäisen akvaariot tarvitsevat huolellista huoltoa. Kaaren seinien puhdistamiseen käytetään erityisiä muovisia säteittäisiä kaavinta. Alhaiset akvaariot ovat helpompi hoitaa.

Samankaltaiset akvaariot asennetaan asuintiloihin, joten ne on kiinnitettävä tilaan, joka on lyhyt etäisyys seinistä. Suurikokoisia säiliöitä käytetään laajalti toimisto- ja kauppakeskuksissa.

Akvaariosylinteri on varmasti tulossa sisustuksen aksentiksi. Epätavallinen muoto ja kaunis muotoilu luovat talon viihtyisän elävät kulmat.

sylinterimäinen akvaario 1 sylinterimäinen akvaario 2 lieriömäinen akvaario 3
sylinterimäinen akvaario 4 sylinterimäinen akvaario 5 sylinterimäinen akvaario 6
sylinterimäinen akvaario 7 sylinterimäinen akvaario 8 sylinterimäinen akvaario 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 6 = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: