Incarnation – mikä tämä – todiste olemassaolosta

Incarnation - mikä tämä - todiste olemassaolosta

Epäilemättömän henkilön sielun olemassaolo epäiltyvät esoteerit, psyykkiset ja esiasteet, mutta myös tiedemiehet. ID Afanasenko hänen teoksissaan todisti kaikkien läsnäolon paitsi fyysisessä ruumiissa - näkyvässä kuoressa, mutta myös henkisessä - näkymätöntä. Mikä on inkarnaation merkitys, johon viimeksi mainitulla on suora suhde - tässä artikkelissa.

Mikä on inkarnaatio?

Kyseessä on sielun ruumiillistuma ihmisen fyysisessä kuoressa. Jälkimmäiset tulevat maan päälle käsittelemään karmisia ongelmia ja kehittämään henkistä potentiaalia. Inkarnaatio on prosessi, jossa yhdistyvät ihmisen hienot ruumiit, jotka on muodostettu kosmiseen olemiseen ja fyysiseen kuoreen. Buddhalaiset uskovat, että hyvin kehittyneillä henkeillä voi olla useita inkarnaatioita tai ruumiita samanaikaisesti, mutta niitä hallitsee yksi ainoa kosminen mieli. Tämä antaa hengelle mahdollisuuden selvittää enemmän evoluutiotehtäviä yhden inkarnaation aikana.

Kuinka inkarnaatio eroaa reinkarnaatiosta?

Reinkarnaatio on sielun siirto. Monet ihmiset edelleen uskovat, että syntynyt lapsi saa jonkun hänen esi-isiensä sielun tai ephemeraalisen kirjekuoren. Inkaraatio ja reinkarnaatio liittyvät toisiinsa, mutta toinen ei ole aina seurausta "korkeammasta itsestä" hengellisen evoluution ja täydellisyydestä kosmisen olemuksen tasolla. Mutta aina tämä ja toinen yhdistävät kaksi tai useampia tietoisuuden tasoja, jotka tunnistetaan inkarnoidun Hengen läsnäoloksi omassa maallisen tai korkeamman tietoisuutensa persoonassa.

Inkarnaatio eroaa reinkarnaatiosta

Onko syytä uskoa inkarnaatioon?

Jokainen päättää tämän kysymyksen itselleen, mutta jopa tiede, joka ei ota uskoa, mutta selittää kaiken kokemuksen ja käytännön näkökulmasta, ei kumota henkilön auraa ja biokenttää. Aura suojaa kehoa ulkopuolisilta haitallisilta vaikutuksilta, ja parantajat näkevät sen. Biokenttä koostuu astraalisista ja eteerisistä kappaleista, ja sitä voidaan myös mitata, mikä ekstrasensorit tekevät erikoiskehysten avulla. Inkaraatio on olemassa - uskovat eivät epäile tätä, muuten monet uskonnolliset käskyt eivät yksinkertaisesti jätä mitään.

Inkarnaation tekniikka

Jokainen ihminen tulee tälle maailmalle tehtävänsä toteuttamiseen, asetetun tavoitteen saavuttamiseen. On ehdotettu, että maapallo on eräänlainen "kiirastuli", jossa sielu atones synneistään. Tämä ei ole kaikille, ja prosessi toistuu uudestaan ​​ja uudestaan ​​seuraavissa inkarnaatioissa. Rikkoa noidankehä ja saada seuraavalle tasolle sen kehityksen, ihmiset käyttävät erilaisia ​​tekniikoita kanssa menneisyyden ruumiillistumia, sillä mitä inkarnaatio tarkoittaa ja mitä odottaa korkeampaa älykkyyttä, helppo ymmärtää meditaation aikana.

Sielun inkarnaatio, jonka päätavoitteena on positiivisen ajattelun kehittäminen, tarjoaa mahdollisuuden saada mahdollisuuksia sen henkiselle täydellisyydelle. Hänen hienovaraisia ​​elimiään käytetään palatessaan maan ulkopuolisiin sivilisaatioihin. Meditaatioprosessissa henkilö kerää tietoja menneistä elämästään ja voi tulevaisuudessa käyttää sitä vastaamaan uusiin haasteisiin tässä.

mikä merkitsee inkarnaatiota

Inkarnaatio - todisteet

Argumentit ihmisen sielun olemassaololle ovat monta, mutta ei kokenut tätä itsestään, on vaikea uskoa tällaisten tarinoiden todenmukaisuuteen, ja kertomajia itseään on vaikea vakuuttaa - he uskovat, että he olivat yhteydessä heidän kuolleen läheisensä kanssa. Ehkä todiste sielun on jo olemassa, vain joku tehdä niistä julkinen kannattamaton.

  1. Voidaan mainita esimerkkinä tarinoita ihmisistä, jotka ovat kokeneet kliinisen kuoleman leikkauspöydälle, ja sitten puhunut siitä, mitä he näkivät itsensä kelluu kattoon, kuuli puhuu lääkärit ja noudatettava työnsä.
  2. Onnettomuuden jälkeinen inkarnaatio vahvistetaan hengellisillä istunnoilla, kun väline puhuu kuolleen sielulle, kysyy kysymyksiä ja saa vastauksia.
  3. On inkarnaatio, ja tavalliset ihmiset, jotka ovat menettäneet rakkaansa, voivat vahvistaa tämän. Ensimmäisinä päivinä kuoleman jälkeen he tuntevat läsnäolonsa talossa, kuulevat tyypilliset vaiheet ja käsittämättömät koput, tuulen haju ja jotkut jopa tuntevat olkapään raskauden olkapäästä tai omaksumasta.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 − 55 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: