Tsiperus - merkkejä ja taikauskoja | designremont.net

Tsiperus – merkkejä ja taikauskoja

cyperus-merkkejä ja taikauskoita

On sitä mieltä, että vuosisatojen aamulla, kun miehet olivat metsästyksessä, naiset, noudattaen luonnon lakia, keksivät maatalouden. Joten voimme sanoa, että naisten sisäkasvien rakkaus kehitetään geneettisellä tasolla. Tänään, kun nainen on jatkuvasti töissä, lapsilla, kodinhoidoilla talon ympärillä, ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi aikaa hoitaa sisäkukkia. Siksi vaatimattomia kasveja, jotka eivät vaadi erityistä huomiota, ovat niin suosittuja. Näitä ovat Cyperus.

Tsiperus - kosteutta rakastava kasvi, joka on tunnettu antiikin ajoista lähtien. Jopa egyptiläisten faaraoiden alla cyperus teki papyrusta, kutoi korit, rakensi veneitä ja jopa nautti syötäväjuustoistaan. On tunnettua, että jokainen huonekasvi, sen lisäksi, että se on esteettinen ilo, kantaa sen energian. Siksi monet ajattelevat, onko Cyperus kotona mahdollista pitää ja merkkejä sanoa, että se on mahdollista ja tarpeellista. Cyperuksessa on muutama taikausko.

Merkit tsiperuksesta

  1. Uskotaan, että Cyperus imee negatiivisen energian kotiin vaihessaan ja parantamaan kotitalouksiensa emotionaalisen taustan. Hän on paras puolustaja pahoja sanoja, ajatuksia, valheita ja ovelia. Siksi on suositeltavaa pitää se talossa, jossa liian paljon ja turhaan sanoa.
  2. Tsiperus osaa kehittää tietämystä. Jos lapset ovat laiska oppia, voit yksinkertaisesti laittaa cyperuksen heidän huoneeseensa.
  3. Tsiperus kohottaa mielialaa, auttaa selviytymään masennuksesta, kehittää intuitiota.
  4. Suosittu tiede kodin tilaa oikeasta järjestämisestä vahvistaa nämä merkit. Feng Shuin mukaan cyperus on kotona vartija. Hän suojelee omistajaa petoksilta, petoksilta ja petoksilta.
  5. Tsiperus ei vain tarkkaile talon tunnelmaa, vaan myös fyysistä. Se tappaa haitalliset bakteerit, puhdistaa sen isännät ilmaan ja organismiin. Lisäksi Cyperus pystyy normalisoimaan unen, jotta se olisi rauhallinen ja hyödyllinen. Siksi, jos henkilö saa päiväsi hyvin väsyneeltä eikä saa tarpeeksi nukkua, ei yksinkertaisesti ole mitään keinoa löytää parempaa paikkaa cyperukselle kuin makuuhuone!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

55 − 54 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: