Twin liekit – merkit

kaksi liekkamerkkiä

Ilmaisu "kaksoisliekit" on otettu Elizabeth Claire Prophet -kirjasta "Kindred Souls and Twin Flames". Tekijän mukaan aluksi on mies ja nainen, jotka on luotu toisilleen. Ne ovat toistensa kaksoisliekki ja niillä on yksi hengellinen juuret. Tämä modernin kosmologian ominaisuus - antaa karmallisia selityksiä aiemmin selitetyille tai selvittämättömille ilmiöille - ilmenee kaksoisliekkien oppiassa, joita pidetään miesten ja naisten elementteinä joissakin yleisyydessä.

Twin-liekillä on merkkejä, jotka osoittavat, että ne ovat. Nämä ihmiset ovat ehdottomasti vastakkaisia ​​toisiinsa nähden ja ovat ehdottomasti yksi sielussa (vaikka on olemassa versio, joka joskus on päinvastoin hyvin samanlainen). Ne ovat täydellisiä toisilleen, ikään kuin ne ovat kaksi puolta yhtenä kokonaisuutena. Itse asiassa, niin se on kaksoisliekkien oppi näkökulmasta.

Kuinka ihmiset kuvittelevat kaksoisliekit - miten selvittää?

On sitä mieltä, että nämä ihmiset tuntevat hyvin toisiaan kaukaa, he katsovat samaa elokuvaa ja kuuntelevat samaa musiikkia. Joskus he tuntevat iloa tai apatiaa niinkuin kaksoisliekki, vaikka ei ole syytä tehdä tätä.

Kaksin liekkien välinen suhde on ehdoton rakkaus. Vaikka kaksoisliekit ovatkin harvinaisia, he eivät useinkaan tavata, koska he eivät asu samanaikaisesti, ellei sitä vaadita joissakin korkeammissa tarkoituksissa. Niin modernilla teologialla on myös oma teologia.

Miten löytää kaksoisliekki?

Toisessa mielessä on turhaa etsiä sitä. Ja ensimmäisessä - se on mahdollista ja tarpeellista. Tässä silmät ovat korvaamattomia. Siellä sielu heijastuu.

Kaksoisliekit tuntuvat usein tunteneensa koko elämässään. Jos tuttava tuntee samanlaisen tunteen, hän on voinut tavata kaksoisliekin.

Varmistaessasi, onko tämä kaksoisliekki, on suositeltavaa luottaa intuitioon. Hän voi kertoa, onko kyseinen henkilö henkilö vai ei.

Jos henkilö on löytänyt kaksoisliekin, tunnusmerkit voivat olla:

  1. On tunne, että hän on tuntenut tämän miehen koko elämänsä.
  2. Häntä ei vedota rakkaudesta, vaan siitä, että hengellistä läheisyyttä tunnetaan.
  3. Olosuhteet tukevat unionia.

Joten voit päätellä, että kun tavata kaksoisesi, henkilö välittömästi tuntee, että tämä on "tämä on minun" ja kukaan muu ei halua nähdä seuraavaksi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: